Kozmetik Amaçlı Mezoterapi İlaçları

Mezoterapi uygulaması sırasında hastaya kullanılan ilaç ve karışımlar tamamen problemli olan bölgenin durumuna göre hazırlanmaktadır Kozmetik amaçlı mezoterapi uygulaması için kullanılan karışımlar kişiye göre değişim gösterir.

Kozmetik Amaçlı Mezoterapi İlaçları
Kozmetik Amaçlı Mezoterapi İlaçları İpek Köse

Hastanın yaşından tutunda sosyal yaşamna ve saç dökülmesi konusundaki şikayet, derecesine göre bir değerlendirme yapılarak karışım yapılır ve uygulanır. Cilt üzerindeki Mezoterapi uygulamaları  tıpta kullanılan ilaç grubuna ki ürünlerin yanı sıra doğal bitki ekstreleri de kullanılmaktadır.

CİLT ÜZERİNDEKİ MEZOTERAPİ UYGULAMALARI

Cilt üzerindeki mezoterapi uygulaması ile ilgili şuana kadar bilinen her hangi bir yan etkisi görülmemiştir. Tedavide sırasında alerjik reaksiyon yaşamamak adına hastanın tıbbı geçmişi dikkate alınmalı ve bu şekilde uygulama yapılmalıdır. Uygulama sırasında kan basıncının artmasına bağlı, olaraktan yüz bölgesinde bazen özellikle hassas ciltlerde hafifte olsa geçici kızarıklıklar oluşabilir.

MEZOTERAPİ KİMLERE UYGULANMAZ

  • Hamile ve emzirme sürecinde olan kadınlar
  • Alerjik reaksiyonu olan hastalar
  • Kanser veya enfeksiyon rahatsılığı olanlar
  • Kanında pıhtılaşma ya da kanama bozukluğu olan kişiler üzerinde hiç bir şekilde 
  • Mezoterapi uygulanamaz.

KOZMATİK VE SAÇ MEZOTERAPİSİ 

İster kozmetik ister Mezoterapi uygulaması sonrasında bazı operasyon yapılan bölgelerde saç ya da ciltte hafif kızarıklıklar ve morluklar oluşabilir. Ekstra bir tedavi ve bakım gerektirmeyen bu izler birkaç gün içerisinde kendiliğinden kaybolacaktır. Bunun için endişelenmenize gerek yok . Kozmetik ve saç mezoterapisi sonrası 1 hafta bir süre ile uygulama yapılan bölgenin dış darbelere karşı korunması ve ,güneşten uzak durulması denize girilmemesi önerilir. Bu  tedavi sırasında kullanılan ilaçlar kana emilecek miktarlarda kullanılmadığından yan etkileri neredeyse hiç yok denecek kadar azdır. Herhangi bir olumsuzluk durumunda bile uygulamayı yaptırdığınız merkezdeki doktorlar hemen müdahale edeceğinden sorun yaşamanız minimuma inecektir.

 

mezoterapi ilaçları fiyatları mezoterapi serumları en iyi mezoterapi ürünleri mezoterapi ürünleri satış mezoterapi kokteylleri mezoterapi ürünleri satın al mezoterapi ampulleri mezoterapi fiyatları
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama