Fırtınada Kaybolan Buse 26 Gündür Aranıyor

Antalya'nın Kemer ilçesinde 26 gün önce meydana gelen hortumun içinde bulunduğu otomobili sürükleme sonucu düştüğü derede kaybolan 20 yaşındaki Kader Buse Acar hala bulunamadı. Genç kızı bulmak için arama çalışmaları devam ederken derede suyun debisi ne azaltmak için kullanılan beton setlerden biri daha kırılıp biriken su tahliye edildi. Ancak yapılan arama çalışmalarına rağmen genç kızdan bir haber alınamadı.

Fırtınada Kaybolan Buse 26 Gündür Aranıyor
Fırtınada Kaybolan Buse 26 Gündür Aranıyor melek eren

Antalya'nın Kemer ilçesinde 24 Ocak günü yaşanan hortum felaketinde annesinin kullandığı otomobilin sürüklenip dereye düşme sonucu Ağva derisinde kaybolan üniversite öğrencisi  Kader Buse Acar'ı  arama çalışmaları sürüyor. Bugün genç kızın düştüğü derede yapılan arama çalışmaları kapsamında sağanak nedeniyle suyun yoğunluğunu sürekli artmasından dolayı net olarak bakılamayan noktalara yoğunlaşıldı. Aramalar sırasında suyun debisini azaltmak için nereye konulan ve ilki daha önce kırılıp arama yapılan beton setlerden bir daha Kemer Belediyesi'ne ait iş makinesi ile kırıldı.

Arama çalışmalarını Baba Ahmet Acar da Jandarma ekiplerinin gözetiminde takip ediyor. Ekipler bugün arama çalışmalarında 2. sette 4 metrelik açıklık oluşturarak toplanan suyu tahliye etti. AFAD ekipleri de yanlarında getirdikleri dalgıç pompa larla su tahliyesi yaptı. Ancak Bugün de kızın izine rastlanamadı.

BABA ÇANAKKALE'DE KULLANILAN CİHAZI İSTEDİ

Acılı baba Ahmet Acar ise devletten tek isteğinin Çanakkale'de dereye düşen Otomobilde kaybolan gençlerin bulunmasında kullanılan cihazın Kemer'e getirilmesi olduğunu söyledi.

son dakika antalya kemer kader buse acar
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama