Katliam Yapan Babaya Ceza Yağdı

Zonguldak'ın Gökçebey ilçesinde eski eş ile 11 yaşındaki kızını tabancayla vurarak öldüren 15 yaşındaki oğlumda ağır yaralayan pideci 66 yaşındaki Güngör kaçar bir kez ağırlaştırılmış müebbet, Bir kez müebbet ve 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Olay sırasında Kaçarın kendisinden yaralı halde kaçan oğlunun peşinden giderken silah sesi üzerine çıkan komşularına "Yukarıda katliam yaptım" dediği ortaya çıktı.

Katliam Yapan Babaya Ceza Yağdı
Katliam Yapan Babaya Ceza Yağdı melek eren

Zonguldak Gökçebey Yeni Bahar mahalleden 2 Aralık 2017 tarihinde yaşanan olayda eşinden Boşandıktan sonra bir erkek iki çocuğu ile birlikte yaşamaya başlayan Güngör kaçar, Çalışmak için Olay tarihinden 2 ay önce Kocaeli derince'den Zonguldak'ta göç etmişti. Kaçar burada bir pide fırınında İşe girerken 4 yıl önce boşandığı Gülay Gökdemir Çocuklarını görmek için eve geldi. Fakat ikili arasında başlayan tartışma kısa sürede büyüdü ve Güngör kaçar Evde bulunan tabancayla eski eşi ve çocukları B.K. (15) ve kızı Betül Kaçar'a (11) art arda ateş etti. Saldırının ardından Gülay Gökdemir ve Betül kaçar olay yerinde hayatını kaybetti. Babasının koşullarından komşuya kaçarak kurtulan çocuk ise ağır yaralandı.

KOMŞULARA, 'YUKARIDA KATLİAM YAPTIM' DEMİŞ

Güngör kaçar olaydan sonra karakola giderek teslim oldu ve tutuklanarak cezaevine konuldu. Olay sırasında Kaçarın karnından yaralı aile komşularına kaçan oğlunun peşinden gittiği sırada kendisini merdivende gören komşularına yukarıda katliam yaptım dediği öğrenildi.

MAHKEME HEYETİ İNDİRİM UYGULAMADI

Tutuklu sanık Güngör kaçar ve avukatının katıldığı davanın karar duruşmasında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na bağlı avukatlar da şikayetçi olarak hazır bulundu. Mahkeme heyeti Güngör kaçar hakkında eşi ve kızını öldürmekten bir kez ağırlaştırılmış müebbet bir kez müebbet ve oğlunu yaralamak suçundan da 15 yıl hapis cezası verdi.

 

zonguldak katliam son dakika son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama