Polise Kurşun Yağdırmıştı, Mahkemede Öyle Bir Çark Etti ki…

İstanbul Ataşehir'de Bir gece kulübüne yönelik olarak gerçekleştirilen Ve ikisi polis 5 kişinin yaralandığı saldırıya ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri soruşturma dosyasına eklendi. Olayın ardından tutuklanan Ercan B., saldırıyı tek başına gerçekleştirdiğini belirterek mahkemede yaptığı savunmada, "Yaralanan polislerden özür diliyorum. Ben devletimizi koruyan polisimize değil silah, el kaldıracak güçte bir insan değilim. Vale ve badigartlara bel altı korkutmak amaçlı ateş ettim. Pişmanım, uzlaşmak isterlerse ben de uzlaşmak isterim" dedi.

Polise Kurşun Yağdırmıştı, Mahkemede Öyle Bir Çark Etti ki…
Polise Kurşun Yağdırmıştı, Mahkemede Öyle Bir Çark Etti ki… melek eren

İstanbul Ataşehir Barbaros Mahallesi'nde 23 Aralık 2018 gecesi saat 03.30 sıralarında Bir gece kulübüne Ateş açılmış Ateş açılan ateş sonucunda kulübün kapısında bekleyen 2'si polis 3’ü koruma olmak üzere 5 kişi yaralanmıştı. Olayın ardından İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında 3 kişi gözaltına alındı. 5 kişinin yaralandığı saldırıyı tek başına İstediğini söyleyen bir kişi tutuklanırken diğer iki kişi serbest kaldı.

OLAYI TEK BAŞINA YAPTIĞINI İDDİA ETTİ

Ercan B., İki arkadaşını evlerine bıraktıktan sonra saldırının meydana geldiği bara tek başına geri geldiğini söyleyerek, "Araçta silahım  vardı. Aracımla iş yerinin önünden geçerken hafif gaza bastım. Sağ ön camı indirdim, solak olmamdan dolayı sağ elim direksiyonda sol elimle belden aşağılarına ateş ettim. İki erkek şahıs da bana ateş etmeye başladı" dedi.

Ercan B., mahkemede Yaptığı savunmada devletin polisine bile bile ateşe etmediğini belirterek, "Ben bile bile devletin polisine kurşun sıkmadım. Vale kulübesine ateş ettim, onlar da ateşle karşılık verdiler. O esnada orada polis varmış. Ben korkutmak amacıyla ateş ettim. Pişmanım" dedi. Ercan B., işyerine ortak olma isteğinin reddedilmesi üzerine olayı gerçekleştirdiği iddiasını ise kabul etmedi.

YARALADIĞI POLİSLERDEN ÖZÜR DİLEDİ

Mahkemede yaradığı polislerden özür dileyen Ercan B, "Ben devletimizi koruyan polisimize değil silah, el kaldıracak güçte bir insan değilim. Vale ve bodyguardlara bel altı korkutmak amaçlı ateş ettim. Pişmanım, uzlaşmak isterlerse ben de uzlaşmak isterim" dedi.

 

son dakika istanbul ataşehir saldırı polis
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama