Saç Mezeteropisi Uygulaması

Saç köklerinin tekrar eski sağlıklı ve canlı görünüme kavuşmasında kullanılan en yeni ve en etkili yöntemlerden biri olan Saç Mezoterapisi çeşitli nedenlerden dolayı zayıflamış olan saç köklerinin, yenilenmesi ve güçlenmesi için kullanılan en yeni ve en etkili yöntemlerden biridir.

Saç Mezeteropisi Uygulaması
Saç Mezeteropisi Uygulaması İpek Köse

Mezoterapi Mikroekonomi yöntemi ile ilacın cilde uygulanmasıdır. Yıpranmış olan saçlarda canlanma sağlayan Saç Mezoterapisi anemi, tiroid hastalığı, gibi hastalıklardan dolayı oluşan saç dökülmelerinde faydalıdır.

SAÇ MEZETEROPİSİ SEANSLARI

Mezoterapi uygulaması sırasındaki enjeksiyonun sayısı hastalığa ve yine uygulama yapılacak olan bölgenin durumuna göre değişir. Bu tedavisi sonrasında ve sırasında hafif kızarıklar oluşsa da sosyal hayatınıza hemen dönebilirsiniz. Bu yöntem saç köklerinin, yenilenmesi ve güçlenmesini sağlamaktadır Saç Mezoterapisi seanslardan sonra yılda bir kere bu işlemi tekrarlanması halinde sonuçların alınmasını sağlar.

SAÇ MEZETEROPİSİNİN ETKİLİ OLMASI İÇİN NELERE DİKKAT EDİLMELİ

Saç Mezeteropisi tedavisinin etkili olması için öncelikle tanının doğru olarak konmuş olması gerekir. Tanı doğru bir şekilde konulduysa hasarlı bölgenin onarılması ası için olukça etkili sonuçlar verecektir. 

SAÇ MEZOTERAPİSİ İLAÇLARI HAKKINDA

Saç Mezoterapisi uygulamasında kullanılan FD Onaylıyor ve birçok eczanelerde de bulunan bitkisel ürünler ilaçların yan etkilerin neredeyse hiç olmamasından dolayı günümüzde çokça uygulanmaktadır. 

SAÇ MEZOTERAPİSİ AĞRILI BİR UYGULAMAMI? 

Saç dersinin detaylı bir şekilde muayenesi yapıldıktan sonra kişinin ihtiyaçlarına uygun ilaç karışımları hazırlanır. Uygulama bölgesi dezenfekte edilir ve hazırlanan ilaç karışımı ince uçlu iğneler ile saç dersinin içine verilir. Uygulama sırasında ağrı olmaması için soğuk kompres uygulanır.

SAÇ MEZOTERAPİSİ SONRASI

Mezoterapi uygulaması sonrasında bazı operasyon bölgesinde hafif kızarıklıklar ve morluklar görülebilir. Tedavi gerektirmeyen bu izler birkaç gün içerisinde kendiliğinden kaybolur. Saç Mezoterapisi sonrası 1 hafta bir süre ile başınızı korunması ,güneşten uzak durulması denize girilmemesi önerilir. Mezoterapi tedavisinde kullanılan ilaçlar kana emilecek kadar kullanılmadığından yan etkileri neredeysen hiç yoktur.

saç mezoterapisi yaptıranlar saç mezoterapisi nedir saç mezoterapisi yaptırdım saç mezoterapisi fiyatları 2018 saç mezoterapisi ekşi saç mezoterapisi fiyatları 2017 saç mezoterapisi bursa saç mezoterapisi saç çıkarır mı
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama