Laser Liposuction Hakkında Doğru Bilinen Yanlışlar

Laser Liposuction hakkında şuana kadar pek çok yazı okumuş olabilirsiniz. Bu yazımızda Liposuction nedir ve nasıl uygulanır sizleri bu konular hakkında bilgilendirmeye çalışacağız.

Laser Liposuction Hakkında Doğru Bilinen Yanlışlar
Laser Liposuction Hakkında Doğru Bilinen Yanlışlar İpek Köse

Ultrason teknolojisinin ile yapılan liposuctionda ise Laser Lipolizden farklı olarak vücuttaki yağ dokuları ses dalgaları ile parçalanır ve sıvı hale getirildikten hemen sonra vakumlanır.

LASER LİPOSUCTİON İLE DİYETSİZ ZAYIFLAMA

Kadınlar ve erkeklerdeki cilt yüzeyi ve cildin altındaki dokular arasında bulunan yağ katmanı vücudun farklı bölgelerinde yağ depolamasına neden olabilir. Sıkı diyet ve egzersiz ve diyet programları ile belli bir yere kadar kilo verilse bile, bölgesel yağlanmaların vücuttan atılması pek kolay olmaz. Siz de bölgesel yağlarınızdan şikâyetçiyseniz ve vücudunuza şekil verilmesini istiyorsanız ya da Laser Liposuction ile bu hayalinize kavuşmak mümkün olabilir.

LASER LİPOSUCTİON UYGULAMASI NASIL YAPILIR?

Vücudunuzun daha biçimli, olmasını sağlayan Laser Liposuction uygulaması yağlı dokuya sıvı enjekte edildikten sonra uygulama yapılması istenilen bölgeye açılan minik kesikler açılarak girilerek kanal adı verilen ince ve içi boş, aparatlar yerleştirilir. Bu sayede bölgesel yağlar vücuttan vakumlanarak çekilmesi işlemi yapılır.

LAZER LİPOSUCTİON UYGULAMASININ AVANTAJLARI

Lazer Liposuction uygulamasının en önemli avantajı ve iyileşme sürecini hızlı oluşudur. Bu ameliyat sonrasında hastanın hekim tarafından uygun görülen süre kadarı ile özel bir korse giymesi gerekmektedir. Bu korsenin vücuda yarattığı baskı cildi bu yeni formuna hemen adapta olmasını kolaylaştırır. Böylelikle bu ameliyattan en geç birkaç hafta sonrasında egzersiz ve spor ile hayatınız normal rutinine dönecektir. Bu nedenle hiç zorlamamadan normal iş ve sosyal yaşamınızı sürdürebilirsiniz.

liposuction sonrası şikayetler liposuction sonrası ödem nasıl atılır vaser lipo sonrası ödem liposuction sonrası yorumlar liposuction sonrası iyileşme liposuction sonrasi liposakşın sonrası şişlikler ne zaman iner liposuction
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama