Karın Ağrısı Şikayeti ile Gittiği Hastanede Şoku ve Mutluluğu Bir Arada Yaşadı

Antalya'nın Finike ilçesinde oturan oğlunu ziyaret için giden Fadime Taşdemir Karın ağrısı şikâyetiyle kaldırıldığı hastanede böbrek kanseri olduğunu öğrendi. Hemen tedaviye alınan Fadime Taşdemir Ameliyatla sağlığına kavuştu. Üroloji Uzmanı Profesör Doktor Murat lekili yapılan böbrek tümörü ameliyatından bölgede yapılan ilk ameliyat olduğunu dile getirdi.

Karın Ağrısı Şikayeti ile Gittiği Hastanede Şoku ve Mutluluğu Bir Arada Yaşadı
Karın Ağrısı Şikayeti ile Gittiği Hastanede Şoku ve Mutluluğu Bir Arada Yaşadı melek eren

Yozgat'ta yaşayan 68 yaşındaki Fadime Taşdemir Finike turunçova Mahallesi'nde yaşayan oğlunu ziyarete gitti. Yaşlı kadın burada rahatsızlanınca oğlu tarafından Kumluca ilçesinde bulunan özel bir hastaneye kaldırıldı. Taşdemir hastanenin genel cerrahi Polikliniği'nde yapılan muayene ve tetkik sonucu böbrek kanseri teşhisi konularak Üroloji Bölümü'ne sevk edildi. Üroloji Uzmanı Prof. Dr. Murat Lekili Yaptığı incelemeler sonucunda hastanın böbrek kanseri olduğunu ve ameliyat olması gerektiğini söyledi.

"SAĞLIĞIMA KAVUŞTUM"

Taşdemir, yapılan başarılı ameliyatla sağlığına kavuşarak hastaneden taburcu oldu.  bugüne kadar böbreği ile ilgili herhangi bir rahatsızlığı olmadığını söyleyen Taşdemir, “Karın ağrısıyla rahatsızlandım, hastaneye geldiğimde yapılan muayene sonucu böbreğimde tümör olduğu ortaya çıktı. Ameliyat olmam istendi, ameliyat oldum ve sağlığıma kavuştum. Doktorlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

"SAĞLIKLI BİR YAŞAM SÜRECEKTİR"

Operasyonu gerçekleştiren Doktor ise böbrek kanserinin çoğu zaman sinsilerle değil mi hasta herhangi bir belirti vermediğini dile getirerek, “Hastamız karın ağrısı şikayetiyle gelmiş, yapılan tetkik değerlendirmelerinde üroloji muayenesinin uygun olacağına karar verildikten sonra böbreğindeki tümör tespit edildi. Başarılı bir operasyonla böbreği alındı, tümörün herhangi bir yayılımı yok. Hastamızı sağlıklı bir şekilde taburcu ediyoruz. Bundan sonraki yaşamında kontrollerde daha sağlıklı bir yaşam sürecektir.” dedi.

"BÖLGEDE YAPILAN İLK AMELİYAT"

Profesör Doktor Lekili özellikle 40 yaş üstü erkeklerin yılda bir defa muayene olmalarını sağlık açısından önemli olduğuna dikkat çekerek gerçekleştirdikleri Bu operasyonu bölgede yapılan ilk böbrek kanseri operasyonu olduğunu söyledi.

böbrek kanseri antalya ameliyat yozgat
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama