Survivor 2018 27 Mayıs Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı, Gergin Oyunda Büyük Kavga

Survivor 2018 27 Mayıs yeni bölümünü bu akşamki dokunulmazlık oyunu oynanacak. Haftanın ilk dokunulmazlık oyununu ünlüler takımı kazanmış gönüllüler takımından eleme adayları olarak yağmur ve Hakan'ın ismi yazılmıştı. Bugün oynanan ikinci dokunulmazlık oyununu Ünlüler takımının kazanması durumunda gönüllüler takımından birisini daha aday olacak ve gönüllüler takımından birinin elenecek kesinleşecek. Oyunu gönüllerin kazanması durumunda ise ünlüler takımı 2 eleme adayı çıkaracak ve yarışmacıdan biri adaya veda edecek.

Survivor 2018 27 Mayıs Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı, Gergin Oyunda Büyük Kavga
Survivor 2018 27 Mayıs Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı, Gergin Oyunda Büyük Kavga melek eren

Survivor 2018 27 Mayıs yeni bölümünü bu akşamki dokunulmazlık oyunu oynanacak.  Haftanın ilk dokunulmazlık oyununu ünlüler takımı kazanmış gönüllüler takımından eleme adayları olarak yağmur ve Hakan'ın ismi yazılmıştı. Bugün oynanan ikinci dokunulmazlık oyununu Ünlüler takımının kazanması durumunda gönüllüler takımından birisini daha aday olacak ve gönüllüler takımından birinin elenecek kesinleşecek.  Oyunu gönüllerin kazanması durumunda ise ünlüler takımı 2 eleme adayı çıkaracak ve yarışmacıdan biri adaya veda edecek. 

Survivor 2018 yarışmacılar yavaş yavaş finale yaklaşırken gerilim de artıyor.  Survivor 27 Mayıs 2018 dokunulmazlık oyunu sırasında büyük kavgalar yaşamıyor.  Ünlüler takımında önce Turabi ve Mustafa Kemal arasında bir gerginlik ardından da Adem ve Turabi arasında büyük bir kavga çıkıyor. Turabi ve Adem'in kavgası uzayınca Acun Ilıcalı müdahale ediyor V2 yarışması rüyada susmasını söylüyor.   Diğer yandan gönüllüler takımında da oyun sırasında sağlığına nasıl gidiyor.  Peki Survivor 2018 dokunulmazlığı kim kazandı?  Survivor 2018 27 Mayıs eleme adayları kim oldu?

MURAT SAKATLANDI, GÖZYAŞLARINA BOĞULDU
Survivor'da bu akşam oynanan dokunulmazlık oyunu fragmanına göre Murat oyun sırasında sakatlanıyor. Gönüllüler takımında performansından dolayı sık sık eleştirilen Murat, Salıncak oyunu sırasında kafasını çarpıyor ve boynundan sakatlanınca gözyaşlarına boğuluyor.  Murat'ın sağlık durumu da oyunun başlaması ile birlikte belli olacak.

SURVİVOR 2018 27 MAYIS DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2018 27 Mayıs dokunulmazlığı kazanmak için iki takım da kıran kırana yarıştı. Gönüllüler, oyunda ünlülerden çok daha koordineli şekilde davrandı. Durum  9 - 6 iken Ümit Karan ve Murat'ın mücadelesinde Murat kafasını direğe çarptı, kazanan Ümit Karan oldu. Dokunulmazlık oyununda durum 9 -7 iken Anıl ve Adem karşı karşıya geldi. Salise farkı ile Adem önce taktı ve durum  9 - 8 oldu. Ünlüler, aralarında yaşanan sorunlara rağmen oyundan kopmadı. 

Survivor'da durum 9 - 9 oldu. Dokunulmazlık oyununda kazananı bayrak turu belirleyecek. 

Final turuna Merve ve Turabi ünlülerden, Anıl ve Yağmur ise gönüllülerden çıktı. Ünlüler takımından Merve, oyunu 4 sembol önde tamamlarken, Turabi Anıl'dan 4 sembol önde başladı. Ancak çekme sorunu yaşanınca Anıl Turbai'yi yakaladı ve dokunulmazlığı kazanan gönüllüler oldu. Ünlüler takımının kendi aralarında oynadıkları bireysel dokunulmazlık oyununu ise Adem kazandı. 

SURVİVOR 2018 27 MAYIS ELEME ADAYLARI

 

Survivor 2018 27 Mayıs yeni bölüm Survivor 2018 27 mayıs dokunulmazlığı kim kazandı Survivor 2018 27 mayıs eleme adayları Survivor 2018 adem ve turabi kavgası Survivor 2018 murat sağlık durumu Survivor 2018 27 mayıs son bölüm
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama