Mehmet Ali Erbil'den kötü haber! Kızı duyurdu...

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, rahatsızlığı nedeniyle yaklaşık üç aydır hastanede tedavi görüyordu. Bir süre önce yoğun bakımdan çıkarak normal odaya alınan ve 5 gün boyunca ailesiyle Hasret gideren Mehmet Ali Erbil'in durumunun kötüye gitmesi nedeniyle yeniden yoğun bakıma alındığı belirtildi.

Mehmet Ali Erbil'den kötü haber! Kızı duyurdu...
Mehmet Ali Erbil'den kötü haber! Kızı duyurdu... melek eren

Hastanede yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu ile ilgili yeni bilgiler de geldi.  Mehmet Ali Erbil'in durumunun iyiye gitmesi nedeniyle normal odaya alındığı fakat 5 gün sonra yeniden fenalaştığı ve yoğun bakıma alındığı ortaya çıktı.   bu gelişmenin hastane ve ailesi tarafından gizlendiğini daha sonra steril ortamda aile fertlerini gördüm ve onlarla sohbet ettiği öğrenilen Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumunun kötüleşmesi ile tekrar Solunum cihazına bağlanması ailesini ve sevenlerini üzdü.

BABAM İÇİN DUA EDİN

Mehmet Ali Erbil yeniden yoğun bakım ünitesine alınırken ünlü şovmenin kızı Sezin Erbil Instagram hesabından babasıyla bir fotoğrafını paylaşarak, “Yoğun bakımda 77. gün. Dualarınıza ihtiyacı var babamın. Açıklama yapmıyoruz çünkü durumu sürekli değişiklik gösteriyor. Tek inandığım toplu duanın gücü” notunu düştü.

 

son dakika mehmet ali erbil son dakika haberi mehmet ali erbil sağlık durumu mehmet ali erbil son durumu
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama