Boşanma Davası Açan ve Tazminat İsteyen Necati Şaşmaz'a Eşinden Karşı Hamle

Kurtlar Vadisi dizisi ile ünlenen oyuncu Necati Şaşmaz’ın 10 milyon TL tazminat ve iki çocuğunun velayetini isteyerek boşanma davası açtığı 7 yıllık eşi Nagehan Şaşmaz karşı dava açtı.

Boşanma Davası Açan ve Tazminat İsteyen Necati Şaşmaz'a Eşinden Karşı Hamle
Boşanma Davası Açan ve Tazminat İsteyen Necati Şaşmaz'a Eşinden Karşı Hamle melek eren

Evliliğinin Peri Masalı olarak başladığını söyleyen Nagehan Şaşmaz gördüğü kötü muamele ve ihanet ile kabusu döndüğünü öne sürerek ünlü oyuncudan 20 milyon TL tazminat kendisi ve 2 oğlu için Aylık 60 bin TL nafaka istedi. Nagehan Şaşmaz aynı zamanda eşinin kendisine “Sana Polat Alemdar gibi davranacağım" şeklinde tehditlerde bulunduğunu İddia etti. 

Kurtlar Vadisi dizisinin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz da 20 yaşındayken evlenen Nagehan Şaşmaz evliliğinin bir yılında ilk oğlunu kucağına aldı. 4 yıl sonra iki oğlunu dünyaya getiren ve sakin bir hayat süren Nagehan Şaşmaz 7 yıllık evliliğin sonunda ise Necati Şaşmaz'ın kendisine karşı 10 milyon TL tazminat isteyerek açtığı boşanma davası ile bir. Eşine karşı dava açan Nagehan Şaşmaz çarpıcı iddialarda bulundu.

PERİ MASALI EVLİLİK KABUSA DÖNDÜ

İstanbul Anadolu Aile mahkemesine avukatları Deniz Ketenci ve Özge Tokgöz aracılığıyla  Dün karşı boşanma davası açan Nagehan Şaşmaz çarpıcı iddialar ortaya attı. 1 çocuk annesi genç kadın dava dilekçesinde evliliklerinin Peri Masalı gibi başladığını ancak zaman içerisinde Necati Şaşmaz'ın Türk toplumunun hassasiyetleri genel ahlaka aykırı davranışların bağımlılıkları kötü davranışları ihaneti ve uyguladığı fiziksel zihinsel duygusal şiddet ile kâbusa döndüğünü iddia etti. özellikle ikinci oğlunun doğumundan sonra dayanılmaz davranışları ve çocuklarının geleceği için evliliğini Bitirme kararı aldığını anlatan Şaşmaz Dilekçede evlilik boyunca her zaman eşinin  yanında yer aldığını söyledi. Necati şaşmazdan hamilelik döneminde indi görmediğini doğum günü dışında Bir defa bile yemeye ve dışarıya çıkmadığın öne süren genç kadın eş sesli olmadığı günlerde ise odasına kapandığını kendisini yanına yaklaştırmadığını iddia etti.

'BEBEĞİNİ DOYURAMAYAN ANNE' OLMAKLA SUÇLANDIM 

Nagehan Şaşmaz dilekçesinin devamında Anne olduktan sonra kayınvalidesi ve kayınpederi tarafından evde gözetim altına alındığını belirterek Necati Şaşmaz'ın bebeği ve kendisi ile ilgilenmemesi nedeniyle zor bir lohusalık dönemi geçirdiğini ifade etti ve 'bebeğine devamlı süt verme baskısı yapıldığını' ileri sürdü.  Devamında Nagehan Şaşmaz "Sütüm yetersiz olduğu zamanlarda bile, bebeğin aç kalması ve açlıktan ağlaması bile önemsenmeyerek, bebeğe mama vermem engellenmiştir" dedi. Bebeğinin 2 ay boyunca aç kaldığını söyleyen Nagehan Şaşmaz aynı zamanda bebeğini 'Bebeğini doyuramayan anne' olmakla suçlandığını kaydetti.

"SENİN ÜNİVERSİTE BİTİRMEN BENİ EZER" 

Güzel başlayan evliliğin ardından kendini farklı bir Sarmalın içinde bulduğunu söyleyen genç kadın Necati Şaşmaz'ın birçok kez tanıklar önünde seçilmiş kişi olarak ilan ettiğini öne sürdü. Evlendiği tarihte Yıldız Teknik Üniversitesi'nde öğrenci olduğunu söyleyen Nagehan Şaşmaz Diplomat olma hayalini kurduğunu Fakat daha sonra bu hayalimden vazgeçerek akademik kariyer yapmak istediğini fakat yine eşi Necati Şaşmaz'ın kendisine, "Ben üniversite mezunu değilim. Senin üniversite bitirmen beni ezer, okula gitmeni istemiyorum" dediğini ileri sürdü. Nagehan Şaşmaz, eşinin kendisine , "Akademisyen maaşı ile mi yaşayacaksın. Senden bir b.k olmaz daha fazla zorlama" dediğini iddia etti. 

“POLAT ALEMDAR GİBİ DAVRANACAĞIM” 

İkinci çocuğunun doğumundan sonra Necati Şaşmaz'ın ihanetlerini fark ettiğini söyleyen Nagehan Şaşmaz eşinin dalgalı bir ruh hali bulunduğunu belirterek kendisine, "Sana Polat Alemdar gibi davranacağım" diyerek, tehdit ettiğini iddia etti. 

ÇOCUKLARININ VELAYETİNİ VE 20 MİLYON TL TAZMİNAT İSTEDİ 

Boşanma davasında Nagehan Şaşmaz var boşanma kararı verilmesini isteyerek iki çocuğunun velayetini talep etti. Genç kadın aynı zamanda 10 milyon TL maddi 10 milyon TL manevi olmak üzere 20 milyon TL tazminat isterken iki Çocuğu için 15'er bin TL den 30 bin TL kendisi içinde 30 bin TL olmak üzere toplam 60 bin TL aylık nafaka talebinde de bulundu.  

nagehan şaşmaz necati şaşmaz boşanma nafaka tazminat
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama