Buse Narcı Korkuttu! Saçlarına Ne Oldu Buse?

Buse Narcı'nın saçlarının dökük olduğu bir fotoğraf Ufuk Özcan tarafından takvim gazetesindeki köşesinde yayınlanmıştı. Buse narcı bugün 2 sayfa programına canlı yayına bağlanarak yaptığı açıklama ile herkesi şok etti.

Buse Narcı Korkuttu! Saçlarına Ne Oldu Buse?
Buse Narcı Korkuttu! Saçlarına Ne Oldu Buse? melek eren

Takvim gazetesindeki köşesinde Buse Narcı’nın saçlarının dökük göründüğü bir fotoğrafı yayınlanan Ufuk Oğuzcan'ın yazısındaki o bölüm şu şekilde;

“Adını bir dönem Özcan Deniz ile yaşadığı aşkla duyuran Buse Narcı'nın, birçok estetik operasyon geçirdiği eski fotoğraflan yayınlanınca ortaya çıkmıştı. Daha 25 yaşında olan Buse, şimdiye kadar burnu, yanakları, çenesi, gözleri, dudakları, dişleri, göğüsleri ve kalçaları olmak üzere birçok estetik operasyon geçirmişti. Narcı, şu sıralar ise tutam tutam dökülen saçlarından şikayetçiymiş. Elime geçen fotoğraflarda Narcı'nın dökülen saçlarını görünce ben de çok şaşırdım. Bu durumu çevresinden gizlemeye çalışan oyuncunun, birçok ünlü erkeğin de saçlarına yaptırdığı, saç protezi ile güzel bir görünüme kavuştuğunu öğrendim. Geçirdiği bakım sonrası eski görünümüne kavuşan Buse Narcı, ayda bir kez saçlarına tedavi uygulatıyormuş. Saçlarının bakımını yaptıran Narcı'nın nasıl bu hale geldiğini ben de çok merak ettim.”

BUSE NARCI'DAN AÇIKLAMA

Buse narcı bu sabah saatlerinde 2. Sayfa programına canlı olarak bağlanarak aylar öncesinde bir internet firmasına reklam çektiğini saçlarının hiçbir zaman da öyle olmadığını söyledi. Buse narcı Müge ve Gülşen'in konu ile ilgili eleştirisi üzerine telefonu kapattı.

buse narcı buse narcı kimdir buse narcının saçlarına ne oldu 2. sayfa
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama