Acun Ilıcalı'dan Murat Özdemir Açıklaması

Tv8'in programı Acun Ilıcalı kızı Melisa ile birlikte Etiler akmerkez'de görüntülendi. Geçtiğimiz gün papağanına uyguladığı şiddeti sosyal medya hesabından paylaşan Murat Özdemir Acun Ilıcalı’ya da soruldu.

 Acun Ilıcalı'dan Murat Özdemir Açıklaması
 Acun Ilıcalı'dan Murat Özdemir Açıklaması melek eren

Sahibi olduğu TV8 de yayınlanan Master Şef Türkiye yarışmasından dengesiz davranışları nedeniyle diskalifiye edilen Murat Özdemir hakkında Acun Ilıcalı konuştu. Papağanına yaptığı işkence nedeniyle önceki gün gözaltına alınan ve akıl hastanesine gönderilen Murat Özdemir papağanın boğazını sıkarken bir yandan da ''Acun baba de'' diye küfür ediyordu. Tarım Bakanı Ekrem pakdemirli de Murat Özdemir'in görüntülerine Twitter'dan tepki göstermişti.

21 GÜN AKIL HASTANESİNDE

Murat Özdemir İstanbul Ortaköy'de bulunan evinin önünde hayvanseverler toplanırken Bu sırada polis ekipleri de harekete geçerek Murat Özdemir gözaltına aldı. Papağanın Bir bacağının kırıldığı anlaşılırken devlet korumasına alındı. Murat Özdemir Dün adliye çıkarıldığında verdiği ifadede, ''Alkollüydüm, hatırlamıyorum'' dedi. Murat Özdemir daha sonra savcılık talimatı ile Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edildi ve 21 gün burada yatmasına karar verildi.

''İÇİM PARÇALANDI''

Türkiye'yi sarsan olay ile ilgili Acun Ilıcalı şunları söyledi; 
''Çok üzücü bir olay, içim parçalandı. Ben de bir hayvanseverim. Ofisimizde iki tane kedimiz var. Mümkün olduğu kadar hayvanlarla vakit geçirmeyi, onlardan enerji almayı seviyorum.  Konuyu benimle bağlamaya çalışanlar var. Biraz bana anlamsız geliyor. Nasıl bugün herhangi bir TV kanalındaki yarışmada ya da bir dizide yaşanan bir skandal olduğu zaman kanalın sahibi gündeme getirilmiyorsa, benim gündeme getirilmemi şaşkınlıkla karşılıyorum. Burada tabii ki belli bir kesim tepkiler gösterebilir, saygı duyuyorum ama bana anlamsız geliyor. Yapım şirketi 'Reyting için tuttu' denilen yarışmacı zaten dört, beş hafta önce kovulmuş.  Adamın bu kadar psikopat olması da tahmin ettiğimiz bir şey değil. Herhalde üç, dört bin yarışmacı vardır yarışmalarımızda… Buradan çıkan psikopat sayısı ikidir, üçtür.''

''SAÇMA SAPAN BİR DEDİKODU''

Diğer yandan Murat Özdemir'in kendisine Survivor'a almadıkları için böyle bunalıma girdiğini söyledi de Acun ılıcalı'ya hatırlatıldı. Acun Ilıcalı bu olayla ilgili olarak, ''Survivor'a katılması hiçbir zaman konu olmadı. O da saçma sapan bir dedikodu. Biz dedikodularla ve söylentilerle yaşamaya alıştık. Ama şunu iyi bilsinler biz hiçbir zaman reytingi bazı değerler önünde tutmadık.'' şeklinde cevap verdi.

magazin haber master chef murat özdemir acun ılıcalı açıklama son dakika haberler son dakika haberler
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama