Ünlü Modelden Yıllar Sonra Flaş İtiraf: Onunlayken Vücudumu Uyuşturuyordum

Ünlü model Gisele Bündchen Kısa süre önce bir kitap yazarak hayatı ile ilgili önemli itiraflarda bulundu. Güzel model kitabında samimi açıklamalar yaparken aşk hayatı ile ilgili önemli bir detayı da verdi.

Ünlü Modelden Yıllar Sonra Flaş İtiraf: Onunlayken Vücudumu Uyuşturuyordum
Ünlü Modelden Yıllar Sonra Flaş İtiraf: Onunlayken Vücudumu Uyuşturuyordum melek eren

Geçtiğimiz aylarda hayatını anlatan bir kitap çıkaran Gisele Bündchen, kitapta yazdıkları ile adeta fırtınaları Koparmıştı. Güzel model bu defa bir dergiye yaptığı açıklamalarla gündemi sarstı. Bir dahaki açıklamalar yapan güzel model kitabındaki açıklamaların bir kısmını tekrarlarken hayatı ile ilgili başka detaylarda verdi. Hayatında çalkantılı dönemlerde geçirdiğini söyleyen güzel model özellikle ünlü oyuncu Leonardo DiCaprio ile yaşadığı ilişki konusunda söylediklerini de bir kez daha gündeme damga vuracak gibi görünüyor.

“ONUNLAYKEN VÜCUDUMU UYUŞTURUYORDUM”

Ünlü aktör Leonardo DiCaprio ile 2000-2005 yılları arasında bir ilişki yaşayan güzel model bu ilişki sırasında yaşadıklarını anlattı. Gisele Bündchen,Ünlü aktör ile hayata bakış açılarının farklı olduğunu ve bir süre sonra fikir ayrılığına düştüklerini belirterek ilişki sırasında yaşadığı kötü durumları da anlattı. O dönemlerde kendisini ruhsal bir arayış içerisinde olduğunu söyleyen model Leonardo DiCaprio'nun ise buna katılmadığını kendisi ile ilgili hiçbir şeyi değiştirmediğini dile getirdi. Ünlü model açıklamasında; “Onunlayken alkol ve sigara tüketip, vücudumu uyuşturuyordum. Sonra ayrıldık” dedi.

Gisele Bündchen leonardo di caprio açıklama
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama