Usta Sanatçı Ayşen Gruda 74 Yaşında Aramızdan Ayrıldı

Yeşilçam'ın Unutulmaz isimlerinden Tiyatro ve sinema oyuncusu Ayşen Gruda 74 yaşında tedavi gördüğü hastanede aramızdan ayrıldı. Usta sanatçının cenaze programı belli olurken Cumhurbaşkanı yardımcısı Fuat Oktay ve Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’da başsağlığı mesajları mı yayınladı.

Usta Sanatçı Ayşen Gruda 74 Yaşında Aramızdan Ayrıldı
Usta Sanatçı Ayşen Gruda 74 Yaşında Aramızdan Ayrıldı melek eren

Yeşilçam’ın Usta isimlerinden Ayşen Gruda bir süredir yoğun bakımda tedavi gördüğü hastanede 74 yaşında hayatını kaybetti.

DOKTORUNDAN İLK AÇIKLAMA

Ayşen gruda'nın doktoru hastanede açıklama yaparak, "Saat 13:45'te kaybettik. Bu süreci acısız ve şuuru açık bir şekilde tamamladı" ifadelerini kullandı.

CENAZESİ CUMA GÜNÜ DEFNEDİLECEK

Diğer yandan Ayşen gruda'nın cenazesine 25 Ocak Cuma günü öğle namazına müteakip Zincirlikuyu da toprağa verileceği öğrenildi.

BAKAN ERSOY: MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN

Ayşen gruda'nın ölüm haberinin ardından Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy Bir mesaj paylaşarak,  "Hababam Sınıfı, Şekerpare, Çöpçüler Kralı, Neşeli Günler" gibi birçok unutulmaz filmde rol alan Türk tiyatro ve sinemasının usta sanatçısı Ayşen Gruda’nın hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Milletimizin ve sanat camiamızın başı sağ olsun" dedi.

 

son dakika ayşen gruda ayşen gruda öldü mü ayşen gruda kaç yaşında
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama