Yeniden Gözaltına Alınan Murat Özdemir Adliyeye Sevk Edildi

Papağana yaptığı işkence videosunu sosyal medya hesabından paylaşarak bütün Türkiye'nin tepkisini toplayan Murat Özdemir yeniden gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi. Murat Özdemir'in dün gece gözaltına alındıktan sonra Savcı talimatı ile serbest bırakıldığı fakat linç edilme korkusuyla karakolda kaldığı ve Sabah saatlerinde savcının yeniden getirme talimatı verdiği öğrenildi.

Yeniden Gözaltına Alınan Murat Özdemir Adliyeye Sevk Edildi
Yeniden Gözaltına Alınan Murat Özdemir Adliyeye Sevk Edildi melek eren

TV8 de yayınlanan MasterChef yarışmasından diskalifiye olan Murat Özdemir sosyal medya hesabından paylaştığı papağanı işkence görüntüleri ile Türkiye'nin tepkisini topladı. Sosyal medya görüntülerin paylaşılmasının ardından adeta ayağa kalkarken bütün kesimlerden Murat Özdemir’e tepkiler geldi. Özdemir olayın ardından Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından evinde gözaltına alınarak Asayiş Büro Amirliği'ne götürüldü ve ifadesi alınarak sorgulandı. İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa veteriner fakültesinde Murat Özdemir en kötü muamelede bulunduğu papağan tedavi altına alındı.

LİNÇ EDİLME KORKUSUYLA GECEYİ KARAKOLDA GEÇİRMİŞ

Murat Özdemir Gece saatlerinde sağlık kontrolünden geçirilirken daha sonra serbest bırakıldı fakat linç edilme korkusuyla geceyi emniyette geçirdi. Savcılık Sabah saatlerinde Murat Özdemir'in adliyeye getirilmesi talimatı verirken polis ekipleri Özdemir'i adliyeye sevk etti. Hürriyet gazetesinden Çetin Aydın'ın haberine göre Murat Özdemir verdiği ilk ifadede, 'Yarışmadan haksız yere diskalifiye edildim, alkolün etkisiyle ne yaptığımı bilmiyorum' dedi. Ayrıca Özdemir'in mala zarar vermek uyuşturucu ve aile içi şiddet gibi suçlardan 5 ayrı kaydı bulunduğu ve geçmişte işlediği bir suç nedeniyle denetimli serbestlikten yararlandığı ortaya çıktı.

 

tv 8 MasterChef MasterChef murat özdemir murat özdemir son dakika haberler son dakika haberler murat özdemir murat özdemir kimdir papağan papağan videosu
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama