Gelin Adayı Hanife Çılgına Döndü, Takipçilerine Patladı

Türkiye'ye bir döneme damga vuran evlilik programları ile adını duyuran gelin adayı Hanife Gürdal kendisine şişman diyen takipçileri karşısında çılgına döndü.

Gelin Adayı Hanife Çılgına Döndü, Takipçilerine Patladı
Gelin Adayı Hanife Çılgına Döndü, Takipçilerine Patladı melek eren

Evlilik programları yayından kaldırılmasının ardından bir akaryakıt istasyonunda pompacı olarak çalışmaya başlayan Hanife Gürdal sosyal medya paylaşımları ile de adından söz ettirmeye devam ediyor. Instagram'da son olarak bir fotoğraf paylaşan Hanife'nin fotoğrafına yapılan yorumlardan sonra ünlü gelin adayı isyan etti. Hanife Gürdal kendisini eleştirenlere sert yanıt verdi.

“ŞİŞMANIM BEN ŞİŞMAN”

Instagram hesabını hikaye bölümünden bir paylaşım yapan Hanife Gürdal; "Ne kadar sal.. sal.. yakıştırmalar yapıyorsunuz arkadaşım. Şişmanım ben şişman. Kendimi bildim bileli o göbek üzerimde var, üstüne oturan kıyafetler giyince de daha belli oluyor. Rahatıma düşkün olduğum için zaten dar şeyler pek giymem göbeğimi de içine çekmem! Görmek istemeyen pislik atacak olan gözünü kapatsın. Bone fikri de vermeyin artık ben her şeyi denedim olmadı saçım ağır geliyor ve kayıyor" dedi.

 

hanife gürdal gelin adayı hanife hanife gürdal instagram son dakika son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama