Ünlü İsimler Birbirine Girdi! Mahalle Kavgası Gibi: “Alkol Komasına Giren Ayyaş”

Eski manken Deniz Akkaya şarkıcı Seren Serengil'in sosyal medya paylaşımına sert tepki gösterdi.

Ünlü İsimler Birbirine Girdi! Mahalle Kavgası Gibi: “Alkol Komasına Giren Ayyaş”
Ünlü İsimler Birbirine Girdi! Mahalle Kavgası Gibi: “Alkol Komasına Giren Ayyaş” melek eren

Şarkıcı Seren Serengil takipçiler arasından eşinden ayrıldı atılarak ayrılmış olan bir kişiye burun dudak ve çene dolgusu hediye edeceğini duyurmuştu. Sosyal medya hesabı tapu paylaşımı yapan ünlü şarkıcı Hedef tahtasına oturdu.

BU NE REZİLLİKTİR!"

Deniz Akkaya da Seren Serengil'in bu paylaşımı tepki gösteren isimlerden biri oldu. Seren Serengil'in gönderirsin bir Instagram hesabının hikaye bölümünde paylaşan eski manken Deniz Akkaya,"Bir şey demeyeyim diyorum ama kadınların yanındayım diyerek böylesine gülünç, böylesine korkunç, böylesine kadınlık onurunu, gururunu ayaklar altına alıp para için kendini heba etmek. Bu ne rezalettir Allah aşkına! Doktor öncelikle böylesine rezil bir pr.'a nasıl alet olur?" ifadelerini kullandı.

"ALKOL KOMALARINA GİREN AYYAŞ..."

Seren Serengil’den Deniz Akkaya Deniz Akkaya'nın eleştirilerine yanıt gecikmedi. Seren Serengil;
"Doktoruma her gün eşinden ayrılmış aldatılmış, kendini güveni gitmiş, kendini daha iyi hissetmek için, gelip bir şeyler yaptırmak isteyenleri gördüm. Instagram'dan biz de yaptırmak istiyoruz ama bütçemiz müsait değil diyen mesajlar aldım. Bu nedenle belki herkese değil ama elimden geldiğince hemcinslerime yardımcı olmaya çalışıyorum. Ya hediye ettiriyorum ya indirim aldırıyorum. Bugün kendini bilmez, gece kulüplerinin kapılarında alkol komalarına giren bir ayyaş bunu bana para için yaptığımı söyleme hadsizliğinde bulunmuş. Menajerimi iki saat bir odada tutup dövdürüp bağlatıp altında arabasını almaya çalışan ama buna izin verdirmeyeceğim. Bu karanlık adamların arkadaşı hanım, şu an yağmacılık ve gasp suçundan yargılanıyor. Kimin para için rezillikler yaptığı ortada. İşsiz güçsüzlükte kim gündem olmak istiyorsa bana sataşıyor da sataşan da rezil bir tip olmasa."dedi.

son dakika seren serengil deniz akkaya kavga
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama