Survivor 2019’da Erken Veda! Sakatlanan Yarışmacı Devam Edemeyecek

Survivor 2019 Türkiye - Yunanistan yarışmasında heyecan devam ederken dün akşam herkesi üzen bir haber geldi. Programın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı dün akşam ada konseyi sırasında oyunda sakatlanan ve tedavi altına alınan Yunan yarışmacı Dimitris Margaritis’in sakatlığının ciddi olduğunu ve büyük ihtimalle yarışmaya devam edemeyeceğini söyledi.

Survivor 2019’da Erken Veda! Sakatlanan Yarışmacı Devam Edemeyecek
Survivor 2019’da Erken Veda! Sakatlanan Yarışmacı Devam Edemeyecek melek eren

Survivor 2019 Türkiye Yunanistan yarışması 3 Şubat gecesinde yeni bölümüyle ekranlara geldi. Acun Ilıcalı dün akşam ada konseyinde Yunan takımından Dimitri ile ilgili çok önemli açıklamalar yaptı. Sakatlanan yarışmacı hakkında doktor raporu beklendiğini söyleyen Acun Ilıcalı gelecek sonuçlara göre dimitri'nin yarışmadan ayrılmasının gündeme geleceğini duyurdu.

"BÜYÜK İHTİMAL SURVIVOR'A DEVAM EDEMEYECEK"

Başarılı televizyoncu Acun Ilıcalı ada konseyi sırasında yaptığı açıklamada; "Dimitri hakkında kötü bir haber aldık. Doktorlar büyük ihtimalle devam edemeyeceğini söylüyorlar. Son bir değişiklik olmazsa Survivor'a devam edemeyecek. Yedek yarışmacılarımız var ve hazır. Bunlar da önümüzdeki günlerde takımlara dahil olacak. Yunan takımı da bunu biliyor" dedi.

 

Survivor 2019 Türkiye Yunanistan Acun Ilıcalı Survivor 2019 son bölüm Survivor 2019 yunanistan takımı
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama