Gelin Adayı Hanife'den Şok Çıkış: Beleşe Olmaz

Bir dönemler evlilik programlarında boy gösteren gelin adayı Hanife Geçtiğimiz günlerde akaryakıt istasyonunda pompacı olarak göreve başlaması ile gündeme gelmişti. Yeni yıldan itibaren alışveriş poşetlerinin ücret karşılığı satılmasına hanifeden de ilginç bir tepki geldi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Hanife, "Reklam işleri beleşe olmaz." ifadelerini kullandı.

Gelin Adayı Hanife'den Şok Çıkış: Beleşe Olmaz
Gelin Adayı Hanife'den Şok Çıkış: Beleşe Olmaz melek eren

Gelin adayı Hanife Gürdal alışveriş posetlerinin para karşılığı satılması konusunda sosyal medya hesabından ilginç bir tepki verdi.

"REKLAM İŞLERİ BELEŞE OLMAZ"

Instagram hesabının hikaye bölümünden bir paylaşım yapan Hanife Gürdal, "Poşet belki küçük bir ayrıntı ama önemli. Parasını verdiğim poşetin üstünde neden marketin reklamı olacak. Reklam işleri beleşe olmaz, bu işin sektörü ve piyasası var. 25 kuruşa poşet alıyorsam ya reklamsız temiz poşet verecek ya da reklamı için bana 50 kuruş ödeyecek..." dedi. 

EVLİLİK PROGRAMLARINDAKİ GERÇEĞİ ANLATMIŞTI

Hanife Gürdal evlilik programlarından ayrıldıktan sonra bir benzincide pompacı olarak çalışmaya başlamış canlı yayında önemli açıklamalarda bulunmuştu. Evlilik programları döneminde kendisine bir ev tutulduğunu ve harçlık olarak da Aylık 2000 TL para aldığını itiraf etmişti.

hanife gürdal poşet ücreti reklam son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama