Survivor 2018 25 Mayıs İstanbul Ödülünün İkinci Turunu Kim Kazandı?

Survivor 2018'de büyük heyecan devam ediyor. Ünlüler ve gönüllüler takımları dün akşam İstanbul edildiği için ilk kez parkura çıktı. Bu hafta Survivor 2018 yarışmacıları İstanbul'a gidiş biletini alabilmek için yarışıyor. Bu akşam ise yarışmacılar ödül oyunu için ikinci tur oynayacaklar. Fakat İstanbul ödülü öncesi yarışmacılar başka bir ödül oyunu daha oynuyor. Peki, İstanbul ödülünü kim kazandı hangi takım İstanbul'a geliyor?

Survivor 2018 25 Mayıs İstanbul Ödülünün İkinci Turunu Kim Kazandı?
Survivor 2018 25 Mayıs İstanbul Ödülünün İkinci Turunu Kim Kazandı? melek eren

Survivor 2018'de büyük heyecan devam ediyor. Ünlüler ve gönüllüler takımları dün akşam İstanbul edildiği için ilk kez parkura çıktı. Bu hafta Survivor 2018 yarışmacıları İstanbul'a gidiş biletini alabilmek için yarışıyor.  Bu akşam ise yarışmacılar ödül oyunu için ikinci tur oynayacaklar. Fakat İstanbul ödülü öncesi yarışmacılar başka bir ödül oyunu daha oynuyor. Peki, İstanbul ödülünü kim kazandı hangi takım İstanbul'a geliyor?

Survivor 2018 25 Mayıs yeni bölümde yarışmacılar İstanbul odaları için tekrar sahaya çıkıyor. Dün Akşam oynanan ilk oyunu gönüllüler takımı büyük farkla kazanmıştı. Ünlüler takımı bu akşam oynanacak olan ikinci tur kazanmak ve oyunu rövanşa taşımak istiyor. İki takımda oyun için istekli olurken İstanbul ile öncesinde başka bir Ödül için sahaya çıkıyorlar. Peki Survivor 2018 Türkiye ödülünü kim kazandı?

SURVİVOR 25 MAYIS ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?
Survivor 2018 25 Mayıs Ödül oyununda ödül Yapı Kredi Bankası'ndan geliyor kazanan takım oraya gidecek ve Yapı Kredi Bankası'nın kendileri için hazırladığı ödüllü kullanacak. 

Ödül oyununda tarihi fark, ünlüler takımı dün yaşanan hezimetin acısını bugün çıkardı. Ödül oyununda şu anda ünlüler takımı 9 - 0 farkla önde. 

Ödül oyununu 10 - 0 kazanan takım ünlüler oldu. 

Survivor 2018 Survivor 25 Mayıs 2018 Survivor 2018 son bölüm Survivor 2018 İstanbul ödülü Survivor 2018 Türkiye ödülü Survivor 2018 25 Mayıs ödülü kim kazandı
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama