Son Dakika! Mehmet Ali Erbil'in Sağlık Durumu ile İlgili Yeni Açıklama

Mehmet Ali Erbil’in sağlık durumu herkes tarafından merak ediliyor. Profesör Dr Yeşim Erbil 12 gündür yoğun bakımda tedavi altında bulunan Mehmet Ali Erbil'in son sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı.

Son Dakika! Mehmet Ali Erbil'in Sağlık Durumu ile İlgili Yeni Açıklama
Son Dakika! Mehmet Ali Erbil'in Sağlık Durumu ile İlgili Yeni Açıklama melek eren

Ünlü sunucu ve şovmen Mehmet Ali Erbil 19 Ekim tarihinde evinde düşerek yaralanmış ve ambulansla kaldırıldığı hastanede kaburgasında ki kırığına akciğerine Batı tespit edilerek acil ameliyata alınmıştı. Mehmet Ali Erbil'in kırık tedavisi sırasında 16 yıldır mücadele ettiği ve dünyada çok nadir görülen Kaçış sendromu rahatsızlığı Nüks etmiş ve durumu ağırlaşarak göğüs içerisindeki kanama nedeniyle iki defa ameliyata alınmıştı.

DOKTOR KARDEŞİ AÇIKLAMA YAPTI

12 gündür yoğun bakımda tedavi altında tutulan Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumuna ilişkin kardeşi Profesör Dr Yeşim Erbil Instagram hesabından açıklama yaptı. Yeşim Erbil'in açıklaması şu şekilde;
"Yoğun bakımda tedavisi devam ediyor. Bu ağır ve ciddi bir tablo olduğu için 3-5 günde tamamen iyileşmeyi bekleyemeyiz. Yoğun bakımda bulunan her hasta için bu geçerlidir. 7.5 litre kanama olan bir insanda doğal olarak kalp, akciğer, böbrek fonksiyonları bozulabilir. Yapılan tedaviler ve önlemler hep bu yönde. Şu an organ fonksiyonlarında bizi telaşlandıracak bir bozulma yok. Hepsini atlatacak ben inanıyorum, dualarınız onu ayağa kaldıracak. Abim güçlüdür onu bekleyen evlatları, bizler ve sizler varsınız."

 

Son dakika mehmet ali erbil mehmet ali erbilin sağlık durumu kaçış sendromu mehmet ali erbil son durumu
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama