Şeyma Subaşı’nın Cesur Pozu Acun Ilıcalı’yı Kıskandıracak

Sosyal medya hesabını oldukça aktif olarak kullanılan ve sürekli paylaşımı yapanı Şeyma Subaşı bu defa cesur pozları ile takipçilerine heyecanlandı. Şeyma Subaşı'nın son paylaşımının Altına gelen yorumları arasında "Acun bunu çok kıskanacak" yorumları da vardı.

Şeyma Subaşı’nın Cesur Pozu Acun Ilıcalı’yı Kıskandıracak
Şeyma Subaşı’nın Cesur Pozu Acun Ilıcalı’yı Kıskandıracak melek eren

Sosyal medya hesabını oldukça aktif olarak kullanılan ve sürekli paylaşımı yapanı Şeyma Subaşı bu defa cesur pozları ile takipçilerine heyecanlandı.  Şeyma Subaşı'nın son paylaşımının Altına gelen yorumları arasında  "Acun bunu çok kıskanacak"  yorumları da vardı.

Instagram'da 2.8 milyon takipçi sayısı ile Türkiye'nin en çok takip edilen isimlerinden biri olan Şeyma Subaşı yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Şeyma Subaşı'nın son paylaşımını görenler Acun Ilıcalı'yı kıskandıracak demeden edemedi.

TAKİPÇİLERİNİ HEYECANLANDIRDI
Sosyal medya hesabından dekolteli ve bikinili paylaşımlar yapmaktan çekinmeyen Şeyma Subaşı fit fiziği ile dikkat çekiyor. Düzenli olarak spor yapan ve sağlıklı beslenmeye özen gösteren Şeyma Subaşı fotoğrafları ile takipçilerine heyecanlandırıyor. Son olarak sosyal medya hesabından yine bikinili bir fotoğrafını paylaşan Şeyma Subaşı'nın bu fotoğrafına gelen yorumlar arasında  "Acun bunu çok kıskanacak" ifadeleri de yer aldı.

şeyma subaşı şeyma subaşı instagram cesuz pozlar son dakika acun ılıcalı
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama