Özge Borak Kendisine Ahlaksız Teklifte Bulunan Adamı İfşa Etti: Seninle 1 Geceye Bir Milyon Dolar

Ünlü oyuncu Özge Borak, kendisine mesaj atarak ahlaksız teklifte olmana da mı Instagram'dan ifşa etti. Instagram hesabından mesaj atan Azeri işadamının "Seninle bir gece 1 milyon. Hesabını söyle paranı yatırayım" ifadelerini kullandığı görüldü.

 Özge Borak Kendisine Ahlaksız Teklifte Bulunan Adamı İfşa Etti: Seninle 1 Geceye Bir Milyon Dolar
 Özge Borak Kendisine Ahlaksız Teklifte Bulunan Adamı İfşa Etti: Seninle 1 Geceye Bir Milyon Dolar melek eren

Ünlü oyuncu Özge Borak, kendisine mesaj atarak ahlaksız teklifte olmana da mı Instagram'dan ifşa etti. Instagram hesabından mesaj atan Azeri işadamının "Seninle bir gece 1 milyon. Hesabını söyle paranı yatırayım"  ifadelerini kullandığı görüldü. 

Özge Borak Instagram hesabından mesaj göndermek Azeri işadamı olduğunu söyleyen kullanacak yazdığı mesajda "Moskova'da yaşıyorum. Seninle 1 gece 1 milyon dolar... Hesabını söyle, parayı hemen yatırayım" dedi. 

"PİS, HADSİZ!"
Ünlü oyuncu kendisine gelen ahlaksız mesajı ekran görüntüsünü sosyal medya hesabından paylaşırken aynı zamanda bu ahlaksız teklifi gönderen Azeri işadamına cevabını da buradan vardı.  Özge Borak cevabın da, "Çok fazla takipçi mesajı paylaşmam genellikle. Ya çok komikse ya ilginçse paylaşırım. Kadın, erkek fark etmez, herkese olmasa da bazılarına cevap vermeye çalışıyorum, bilen bilir. Ayrıca sevgi mesajları da çok oluyor, sağ olun. Bence geneli dozunda ve saygısızlık içermiyor. Ama bu hadsizliğe artık ne desem bilemedim. Pis, hadsiz. En iyisi şunu diyelim; Biz onun dizisini çektik canım…" dedi.

Özge Borak ahlaksız teklif instagram azeri iş adamı son dakika son dakika haberi özge borak kimdir
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama