Muharrem İnce Hakkında Tweet Atan Sosyal Medya Fenomeni Pucca'ya Tepkiler Çığ Gibi Büyüyor

Geçtiğimiz cumartesi günü Muharrem İnce'nin Katıldığı bir Resepsiyonda çekilen fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan ve "Ayakkabı kokusu ülkeden gidiyor" şeklinde bir not yazan sosyal medya fenomeni ve yazar Pucca’ya çığ gibi büyüyor.

Muharrem İnce Hakkında Tweet Atan Sosyal Medya Fenomeni Pucca'ya Tepkiler Çığ Gibi Büyüyor
Muharrem İnce Hakkında Tweet Atan Sosyal Medya Fenomeni Pucca'ya Tepkiler Çığ Gibi Büyüyor melek eren

Geçtiğimiz cumartesi günü Muharrem İnce'nin Katıldığı bir Resepsiyonda çekilen fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan ve "Ayakkabı kokusu ülkeden gidiyor"  şeklinde bir not yazan sosyal medya fenomeni ve yazar Pucca’ya çığ gibi büyüyor. 

Seçime Sadece saatler kala cumartesi akşamı kişisel Twitter hesabından bir paylaşım yapan medya fenomeni Pucca olarak tanınan Selen Pınar Işık paylaşımı nedeniyle sosyal medya kullanıcılarından büyük tepki çekti. Muharrem İnce'nin katıldığı bir Resepsiyonda çekilen bir fotoğrafını paylaşan Pucca Yarın gece aynen böyle en güzel kıyafetlerimizi giyip, ellerimizle şampanya ile kutlayacağız. Güzellik, temizlik, ferahlık, asalet geliyor. Ayakkabı kokusu ülkeden gidiyor."  notunu yazdı.

AYAKLARININ RESMİNİ ATTILAR
Sosyal medya kullanıcıları Ünlü sosyal medya fenomeninin bu paylaşımını gördükten sonra ayak ve çorap fotoğraflarını çekerek yorum bölümünden göndermeye başladı.  Bu kadar tepki geldikten sonra Pucca söz konusu Tweeti sildi ve Tweetle alakalı olarak  "Ay saçmalamayın Allah aşkına ya! Bari siz yapmayın. Yahu o an gazla yazmışım sanki burada çok mantıklı şeyler yazıyormuşum gibi"  paylaşımını yaptı.  Ancak buna rağmen genç sosyal medya fenomenine tepkiler bitmedi.

sosyal medya fenomeni pucca kimdir Pucca Pucca'nın muharrem ince tweeti tepki Twitter
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama