Mide Ameliyatı Olan Usta Oyuncu Yaşam Mücadelesi Veriyor

Avrupa Yakası dizisinde dergi patronu Sadettin Yerebakan karakteriyle Videolarda kişinin sevgisini kazanan oyuncu Yıldırım Öcek hayat mücadelesi veriyor. Verdiği kötü haberler nedeniyle sanat dünyasında Felaket tellalı olarak döner ses sanatçısı Onur Akay bir kötü haber daha verdi.

Mide Ameliyatı Olan Usta Oyuncu Yaşam Mücadelesi Veriyor
Mide Ameliyatı Olan Usta Oyuncu Yaşam Mücadelesi Veriyor melek eren

Onur Akay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda usta oyuncu Yıldırım Öcek’in yoğun bakımda yaşam mücadelesi verdiğini söyledi.

'ZAYIFLAMAYI DURDURAMAZ HALE GELDİ'

Ünlü sanatçı Onur Akay Yıldırım öcek in daha önce Samsun'da mide küçültme ameliyatı olduğunu belirterek, “Avrupa Yakası isimli dizide dergi patronu Sadettin Yerebakan karakterini canlandıran değerli oyuncumuz Yıldırım Öcek, şu an yoğun bakımda ve durumu çok ağır! Yaşam mücadelesi veren Öcek, daha önce mide küçültme ameliyatı olmuştu. Ancak mide küçültme ameliyatı sonrası yapılması gereken tedavilere ve özellikle bakımlara gitmeyen Yıldırım Öcek, metabolizma sıkıntıları yaşadı ve zayıflamayı durduramaz hale geldi. 4 gün önce hastaneye kaldırılan oyuncumuz maalesef komada ve tedaviye cevap vermiyor. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin.” ifadelerini kullandı.

YILDIRIM ÖCEK KİMDİR?

6 Haziran 1952 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Yıldırım Öcek televizyona ilk olarak Atilla Arcan ve Yalçın Menteş ile birlikte adım attı. Nejat Uygur Tiyatrosu da profesyonel anlamda ilk oyununa çıkan ve oyuncuları Uygur'dan öğrenen Yıldırım Öcek’i Türkiye Avrupa Yakası isimli dizi ile tanıdı.

yıldırım öcek avrupa yakası onur akay mide küçültme ameliyatı
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama