Medine Paylaşımı ile Tepki Çeken Berna Laçin'den Yeni Sosyal Medya Kararı

Oyuncu Berna Laçin hakkında sosyal medya hesabından attığı “Medine” Tweeti için "halkın dini değerlerini aşağılama suçundan" dava açılmıştı. Sosyal medya sahibinden attığı tweet nedeniyle binlerce kişiden tepki gören Berna Laçin, hesabını yorumlara kapattı.

Medine Paylaşımı ile Tepki Çeken Berna Laçin'den Yeni Sosyal Medya Kararı
Medine Paylaşımı ile Tepki Çeken Berna Laçin'den Yeni Sosyal Medya Kararı melek eren

Oyuncu Berna Laçin hakkında sosyal medya hesabından attığı “Medine” Tweeti için "halkın dini değerlerini aşağılama suçundan"  dava açılmıştı. Sosyal medya sahibinden attığı tweet nedeniyle binlerce kişiden tepki gören Berna Laçin, hesabını yorumlara kapattı. 

Son dönemlerde yaşanan çocuk istismarı ve çocuk ölümlerinin ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Berna Laçin hakkında "halkın dini değerlerini aşağılama suçundan"  soruşturma başlatılmıştı. Paylaşımını ardından binlerce yorum alan Berna Laçin gelebilecek olumsuz mesajlara Tedbiri olarak Instagram hesabını yorumlara kapattı. 

PAYLAŞIMI TEPKİ ÇEKMİŞTİ
Berna Laçin sosyal medya hesabından, "İdam çözüm olsaydı Medine toprakları tecavüzde rekor kırmazdı!" şeklinde bir paylaşım yapmış, bu paylaşımımda sosyal medya kullanıcılarından büyük tepki çekmişti.

 

Berna laçin Medine Tweeti berna laçin kimdir son dakika son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama