MasterChef Murat Durmuyor! Bu Defa da Canlı Yayında Kendini Kesti

MasterChef Murat Özdemir yaptığı davranışlar nedeniyle yarışmadan kovulmasına rağmen hala durmuyor. Geçtiğimiz günlerde açtığı Instagram canlı yayınında küfürler Yağdıran Murat Özdemir bu defa da canlı yayında meyve bıçağı ile kolunu ve parmaklarını kesti.

MasterChef Murat Durmuyor! Bu Defa da Canlı Yayında Kendini Kesti
MasterChef Murat Durmuyor! Bu Defa da Canlı Yayında Kendini Kesti melek eren

TV8 de yayınlanan Master Şef yarışması ile tanınan ve bir anda büyük bir üne kavuşan Murat Özdemir yarışmadan diskalifiye olduktan sonra yaptığı hareketlerle Gündem olmaya devam ediyor. Sosyal medyada çok konuşulan Murat Özdemir açtığı canlı yayın ile herkesi şok etti.

CANLI YAYINDA KENDİNİ KESTİ

Murat Özdemir yaptığı son Instagram canlı yayında sevenlerini Bir Hayli korkuttu. Instagram hesabından canlı yayın açan Murat Özdemir bir anda yanındaki meyve bıçağını alarak kolunu ve parmaklarını kesmeye başladı. Olanları sosyal medyada izleyen sosyal medya kullanıcıları yaptığı yorumlarda Murat Özdemir bu davranışlarından vazgeçirmeye çalışsa da başarılı olamadı. Master Şef yarışması ile tanınan Murat Özdemir son dönemlerde yaptığı hareketler nedeniyle iki defa polis tarafından gözaltına alınmıştı.

MasterChef Murat Özdemir Murat Özdemir instagram canlı yayın son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama