Kameramanı Öldürülen Acun Ilıcalı'nın Son Hali Şok Etti! Acun Ilıcalı'nın Yüzüne Ne Oldu?

Acun Ilıcalı bu gece TV8 de Survivor'ın öldürülen kameramanı Alper Baycın için açıklama yaptı. Ekran karşısına çıkan Acun Ilıcalı'nın yüzünün görüntüsü herkesi şoke ederken, üzüntüsünü ifade etmekte zorlanan ünlü televizyoncu, "Böyle genç bir arkadaşımızı ani bir şekilde kaybedince söyleyecek söz bulamıyorum" dedi.

Kameramanı Öldürülen Acun Ilıcalı'nın Son Hali Şok Etti! Acun Ilıcalı'nın Yüzüne Ne Oldu?
Kameramanı Öldürülen Acun Ilıcalı'nın Son Hali Şok Etti! Acun Ilıcalı'nın Yüzüne Ne Oldu? melek eren

Acun Ilıcalı bu gece TV8 de Survivor'ın öldürülen kameramanı Alper Baycın için açıklama yaptı. Ekran karşısına çıkan Acun Ilıcalı'nın yüzünün görüntüsü herkesi şoke ederken,  üzüntüsünü ifade etmekte zorlanan ünlü televizyoncu, "Böyle genç bir arkadaşımızı ani bir şekilde kaybedince söyleyecek söz bulamıyorum" dedi.

Survivor 2018 çekimlerinin yapıldığı Dominik Cumhuriyeti'nde bir daha Çetesinin saldırısına uğrayan ve kalbinden bıçaklanarak hayatını kaybeden Survivor'ın kameramanı Alper macunu için Acun Ilıcalı TV8 de bir açıklama yaptı.  Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden canlı olarak yayınlanacak olan oynamanın iptal olduğunu belirten Ilıcalı, "Hepimizin ömrünün bir gün sona ereceğini düşünen biriyim ama böyle genç bir arkadaşımızı ani bir şekilde kaybedince söyleyecek söz bulamıyorum" dedi.

"SÖYLEYECEK SÖZ BULAMIYORUM"
Oldukça üzüntülü olduğu yüzünden okunan Acun Ilıcalı, "Arkadaşımız bir saldırıya uğradı ve yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Hepimizin ömrünün bir gün sona ereceğini düşünen biriyim ama böyle genç bir arkadaşımızı ani bir şekilde kaybedince söyleyecek söz bulamıyorum. Çok sevdiğimiz bir arkadaşımızdı, buradan ailesine ve sevenlerine başsalığı diliyorum. Böyle bir durumun ardından yayın yapmamız pek mümkün görünmüyor. Bu durum için herkesin affına sığınıyoruz. Alper kardeşim huzur içinde yat" diye konuştu." ifadelerini kullandı.

 

Acun Ilıcalı TV 8 Acun medya dominik cinayet Alper baycın kimdir alper baycın neden öldü
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama