Hadise, Annesinin İntihar Ettiğini Açıklayan Nur Yerlitaş'a Ateş Püskürdü

Ünlü şarkıcı Hadise, Ünlü modacı Nur Yerlitaş'ın annesi hakkında yaptığı açıklamalara Ateş püskürdü. Ünlü modacı Nur Yerlitaş Hadise'nin annesinin intihar ettiğini canlı yayında açıklanmış ve büyük tepki çekmişti. Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Hadise, "Beni özel hayatımı anlatmak sizin haddinize mi? Size bu hakkı kim veriyor?" ifadelerini kullandı.

Hadise, Annesinin İntihar Ettiğini Açıklayan Nur Yerlitaş'a Ateş Püskürdü
Hadise, Annesinin İntihar Ettiğini Açıklayan Nur Yerlitaş'a Ateş Püskürdü melek eren

Ünlü şarkıcı Hadise, Ünlü modacı Nur Yerlitaş'ın annesi hakkında yaptığı açıklamalara Ateş püskürdü.  Ünlü modacı Nur Yerlitaş Hadise'nin annesinin intihar ettiğini canlı yayında açıklanmış ve büyük tepki çekmişti. Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Hadise,  "Beni özel hayatımı anlatmak sizin haddinize mi? Size bu hakkı kim veriyor?" ifadelerini kullandı.

Ünlü popçu Hadise'nin annesi Gülnihal Açıkgöz intihara teşebbüs ettiği öne sürülmüştü. Hadise ise basın danışmanı aracılığıyla annesini intihar etmediğini sadece gıda zehirlenmesi geçirdiğini açıklamış ve bu iddiayı yalanlamıştı. Fakat düğün ortaya çıkan gerçek ise Hadise'nin annesinin intihara teşebbüs ettiği haberlerini doğruladı. Olayın olduğu gece doktor tavsiyesi için aranılan modacı Nur Yerlitaş canlı yayına bağlanarak Hadise'nin annesinin zehirlenmediğini ve intihara teşebbüs ettiğini açıkladı. Bu açıklamaların ardından Hadise Nur Yerlitaş'a adeta Ateş püskürdü.

"SİZİN HADDİNİZE Mİ?"
Nur Yerlitaş'ın canlı yayında yaptığı açıklamaların ardından bir açıklama yapan ünlü Şarkıcı Hadise, "Ben bu kişinin doktor konusunda yardımcı olduğunu sonra öğrendim ve aradım, teşekkür ettim... O mesajı attığınız için, üstüne benim özelimi tüm Türkiye ile paylaştığınız için; özür dilemesi gereken sizsiniz. Benim ve ailemin özel durumunu bir programa bağlanıp anlatmak sizin haddinize mi? Size özel hayatımı konuşma hakkını kim veriyor!"  ifadelerini kullandı

"ZEHİRLENME DEĞİL İNTİHAR ETMİŞ"
Nur Yerlitaş ise dün Beyaz TV'de yayınlanan bir Magazin programında telefonla bağlanmış ve Hadise’nin annesinin zehirlenme dini intihar ettiğini söylemiş, kendilerinden bir teşekkür beklemesine rağmen teşekkür bile etmedikleri için üzüldüklerini dile getirmişti.

 

hadise nur yerlitaş hadisenin annesi son dakika hadisenin annesi intihar
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama