Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'i Boşanma Korkusu Sardı! Psikolojik Destek Almaya Başladılar

Magazin dünyasının en sevilen çiftlerinden biri olan Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, boşanma korkusu nedeniyle Psikolojik destek almaya başladı. Çiftin aralarında bir sorun olmadığı ancak ileride bir sorun yaşamamak için destek almaya başladığı öğrenildi.

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'i Boşanma Korkusu Sardı! Psikolojik Destek Almaya Başladılar
Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'i Boşanma Korkusu Sardı! Psikolojik Destek Almaya Başladılar melek eren

Magazin dünyasının en sevilen çiftlerinden biri olan Fahriye Evcen ve Burak Özçivit,  boşanma korkusu nedeniyle Psikolojik destek almaya başladı.  Çiftin aralarında bir sorun olmadığı ancak ileride bir sorun yaşamamak için destek almaya başladığı öğrenildi.

Magazin camiasında son dönemde artış gösteren boşalma var üzerine Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çifti de korkuya kapıldı.  Ünlü çift evliliklerinde bir sorun yaşamamak adına psikoloğa gitmeye başladı. 

ÖNLEMLERİNİ ŞİMDİDEN ALIYORLAR
Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti 2017 yılında nikah Masasına oturmuş ve beraberliklerini evlilikle taçlandırmıştı.  İkili hem yoğun çalışma tempolarının hem de hayranlarından gelen ilginin ve çevresi evliliklerine zarar vermemesi için profesyonel yardım almaya başladı. 

PSİKOLOJİK DESTEK ALIYORLAR
Fahriye Evcen ve Burak Özçivit dünya starlarını örnek alarak önceki haftalarda Esentepe'de bir kliniğe gitti.  Çift Psikolojik destek veren bu çifte düzenli olarak gitmeye başlarken,  bu önleme Metropol hayatından şöhrete kadar her şeyin Psikolojinin evine yaratacağı problemlere karşı şimdiden almayı tercih etti.  Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in anksiyete bozukluğu yaşaması da bu kararı almaları da büyük bir etken oldu.

 

Fahriye evcen burak özçivit psikolojik destek boşanma korkusu anksiyete
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama