Ebru Gündeş Mahkeme Tarafından Son Kez Uyarıldı

Beykoz Kanlıca da bulunan yalıda kültür ve tabiat varlıklarını koruma Kanunu'na aykırı tadilat yaptığı iddiası ile 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanan Ebru Gündeş Sarraf, Mart ayında yapılacak duruşmaya katılmaması durumunda hakkında zorla getirme ve yakalama kararı çıkarılacak.

Ebru Gündeş Mahkeme Tarafından Son Kez Uyarıldı
Ebru Gündeş Mahkeme Tarafından Son Kez Uyarıldı melek eren

Sanatçı Ebru Gündeş'in avukatı Begüm Can Gürel bugün Beykoz 1. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davaya katıldı. Duruşmaya diğer sanık Hakkı Süha Gökdemir gelmedi. Baro tarafından atanan Gökdemir'in avukatı da duruşmaya gelmezken yaptığı ihbar ile davanın açılmasına neden olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin CHP'li meclis üyesi Hüseyin Sağ da duruşmayı takip edenler arasında yer aldı.

Duruşmada söz alan Ebru Gündeş'in avukatı Begüm Can Gürel,  "Geçen celse müvekkilimizi bu celse hazır edeceğimizi dair beyanda bulunmuştuk ama geçen celse öncesi bu zamana denk gelen konser sözleşmeleri vardı. Önceden planlamış olduğu sözleşmeler nedeniyle Antalya'da sahne alacak olmasını dikkate alınmasını istiyoruz. İşi kapsamında yaptığı sözleşmeleri iptal etme imkanı yoktur. Son bir süre talebimiz bulunmaktadır" dedi.

ZORLA GETİRİLMESİNE VEYA HAKKINDA YAKALAMA KARARI ÇIKARILACAĞININ İHTARINA...'

Mahkeme Ebru Gündeş Sarraf'ın mazeretini son defa kabul ederken,  "En geç gelecek celseye kadar ek savunmasını vermek üzere hazır edilmesi gerektiğini vekillerine ayrı ayrı ihtarına, hazır edilmemesi halinde yeniden bu konuda süre verilmeyip ihzar müzakeresi veya yakalama emri düzenlenebileceğinin ihtarına" karar verdi.

DİĞER SANIK HAKKINDA ZORLA GETİRİLME KARARI ÇIKARILDI

Duruşmaya katılmayan diğer sanık Süha Gökdemir'in Bir dahaki celsede hazır edilmesi için hakkında zorla getirilme kararı çıkarılan mahkeme sanığa İstanbul Barosu tarafından atanan Ve duruşmaya katılmayan hattı suyu adet Demir'in avukatı Yusuf Takçı'ya tebligat çıkarılmasına karar verdi.

Ebru Gündeş zorla getirilme kararı son dakika mahkeme
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama