Dünyanın En Ateşli Hava Durumu Spikerinden İlginç Totem: Ülkesi Kazansın Diye Poposuna Canlı Yayında Tekme Attırdı

Meksika'nın Dünyaca ünlü ateşli hava durumu spikeri Yanet Garcia, dünya kupasında ülkesinin kazanması için çok ilginç bir tutam yaptı. Ateşli Spiker canlı yayında kalçasına tekme attırdı.

Dünyanın En Ateşli Hava Durumu Spikerinden İlginç Totem: Ülkesi Kazansın Diye Poposuna Canlı Yayında Tekme Attırdı
Dünyanın En Ateşli Hava Durumu Spikerinden İlginç Totem: Ülkesi Kazansın Diye Poposuna Canlı Yayında Tekme Attırdı melek eren

Meksika'nın Dünyaca ünlü ateşli hava durumu spikeri Yanet Garcia,  dünya kupasında ülkesinin kazanması için çok ilginç bir tutam yaptı.  Ateşli Spiker canlı yayında kalçasına tekme attırdı. 

Şans getirmesi için dünyanın çeşitli yerlerinde totem adı altında tuhaf ritüeller yapılıyor.  Bunlardan birini de dünyanın en ateşli hava durumu spikeri olarak bilinen Yanet Garcia yaptı.  Bu yıl Dünya Kupası'nda mücadele eden Ülkesi Meksika'nın başarılı olması için ilginç bir totem deneyen Spiker canlı yayında tuhaf davranışlarda bulundu. 

KALÇASINA TEKME ATTIRDI
Ülker takımının başarı kazanması için Spor yorumcusu Enrique Bermudez de la Serna ve televizyon sunucusu Jorge Van Rankin geliştirdikleri yeni teknik sonucunda ateşli spiker Yanet Garcia'nın kalçasına tekme attı. Meksika'nın dünyaca ünlü kişiliklerinden biri olan 27 yaşındaki spikerin ünlü ülke sınırlarının dışına çıkarak dünyaya ulaştı. Garcia ile birlikte spikerlik yapan Van Rankin'in Serna'ya, "İyi şanslar için kalçasına bir tekme at" demesi üzerine usta yorumcu güzel sunucuya tekme attı.

MEKSİKA KAZANDI
Güzel sunucuyu tekmeleme den önce özür dileyen iki adam yaptıklarından biraz utandı Ama oldukça da eğlendi.  Ateşli spikerin bu Totemi işe yaramış olacak ki Meksika grubun ilk maçında son dünya şampiyonu Almanya'yı 1-0 yenerek Dünya Kupası'na zaferle başlangıç yaptı.

Meksika ateşli spiker Ateşli hava durumu spikeri Yanet Garcia Totem dünya kupası
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama