Canlı Yayında İğrenç İtiraf: Kocam Arkadaşımı 5 Dakikada Hamile Bıraktı

Beyaz TV'de yayınlanan Hayatta herşey var programı canlı yayına bağlanan bir kadın izleyici kocasının en yakın arkadaşını Beş dakika içerisinde hamile bıraktığını söyledi. bu itiraf karşısında hem stüdyodakiler hem de ekran başındakiler büyük şok yaşadı.

Canlı Yayında İğrenç İtiraf: Kocam Arkadaşımı 5 Dakikada Hamile Bıraktı
Canlı Yayında İğrenç İtiraf: Kocam Arkadaşımı 5 Dakikada Hamile Bıraktı melek eren

Beyaz TV'de yayınlanan Hayatta herşey var programında yapılan itiraflar izleyenleri şok etmeye devam ediyor. İsmini vermek istemeyen ve canlı yayına bağlanan Bir Kadın kocasının en yakın arkadaşı ve komşusunu Beş dakika içerisinde hamile bıraktığını söyledi.

STÜDYO BUZ KESTİ

Canlı yayına bağlanan bir kadın izleyici 13 yıllık evde olduğunu ve üç çocuğu bulunduğunu belirterek hem stüdyoda hem de ekran başında izleyenleri şok edecek açıklamalarda bulundu. İsmini vermek istemediğini söyleyen izleyici,
"Eşimle 6 aylık hamile olduğum dönemde büyük bir kavga ettik. Eşim de sinirlenip evden çıktı. O akşam gidip alkol almış. Sarhoş bir şekilde eve dönerken de komşularım eşimi fark edip eve davet etmişler. Eşime ayılması için kahve ikram edeceklermiş. Fakat evde kahve olmadığını fark ettiklerinde komşumun eşi eve 5 dakika mesafedeki bakkala kahve almaya gitmiş.

"ARKADAŞIMI 5 DAKİKADA HAMİLE BIRAKMIŞ"

O sırada kocamla en yakın arkadaşım baş başa kalmışlar. Bu beş dakikalık süre içerisinde eşim, arkadaşımı hamile bırakmış. Ben bu olayı yaklaşık bir yıl sonra arkadaşım kocasından ayrıldığı zaman öğrendim.

"KOCASI, BEBEĞİN EŞİME BENZEDİĞİNİ FARK ETMİŞ"

Arkadaşımın kocası yeni doğan çocuğun eşime benzediğini fark etmiş ve herkese anlatmış. Eşim de o zaman bana gelip sarhoş olduğu gece onlara gittiğini fakat hiçbir şey hatırlamadığını söyledi.

"ARKADAŞIM HER ŞEYİ İTİRAF ETTİ"

Ben de eşimin anlattıklarını arkadaşıma anlattığımda arkadaşım her şeyi itiraf etti. Fakat o günden sonra bir daha ilişki yaşamadıklarını söyledi. Ardından da 'Senin eşinde kabahat yok. Benim eşimde kabahat var. Eşim beni sarhoş bir adamla yalnız bırakıp gitmeyecekti' dedi."

 

hayatta her şey var beyaz tv itiraf
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama