Ahmet Kural'ın eski sevgilisi Naz Çekem'den Olay Yaratacak Açıklamalar

Şarkıcı Sıla'nın kendisini darp ettiği iddiasıyla şikâyetçi olduğu sevgilisi Ahmet Kural'ın barda tartıştığı eski sevgilisi Naz Çekem’in parmağını kırdığı öne sürülmüştü. Naz Çekem bu iddiaları doğrulanmış ve ‘Çok üzgünüm. Canımı yaktı. Ona dava açıyorum’ ifadelerini kullanmıştı. Ahmet Kural'ın Sıla'ya da şiddet uyguladığı iddialarıyla gündeme gelmesinin ardından genç kadın olayın detaylarını anlattı.

Ahmet Kural'ın eski sevgilisi Naz Çekem'den Olay Yaratacak Açıklamalar
Ahmet Kural'ın eski sevgilisi Naz Çekem'den Olay Yaratacak Açıklamalar melek eren

Ahmet Kural'ın eski sevgilisi Naz Çekem, Ünlü şarkıcı Sıla'nın şiddet görmesinin ardından bugün Kanal D de yayınlanan 2 Sayfa programında canlı yayına katıldı ve daha önce kendi başından geçen olayı anlattı. Barda tartıştıktan sonra ünlü oyuncu Ahmet Kural'ın parmağını ısırdığını söyleyen Çekem, Kural için 'Psikolojik sorunları var'  ifadelerini kullandı. 

HER ŞEYİ ANLATTI

Çekem'in 2.Sayfa'ya yaptığı açıklama şu şekilde;
"Emirgan’da aynı mekanda eğleniyorduk Önce sözel olarak tacizde bulundu küfürler etti. Sakinleştirmeye çalıştım. Sakinleşmedi gülerek parmağımı kırdı. Bu adam bana bir şey yapabilir diye de korkuyorum. Ben açıkçası korktum. Ablamın doğum gününde tanışmıştım onunla 4-5 kere aynı ortamda bulundum aslında ne kadar saygılı diyordum. En son gördüğümde alkollüydü gözleri kaymıştı. Ünlü Naz Çekem sen burada mısın dedi ve sonrasında şiddet uyguladı. Ciddi anlamda psikolojik sorunlar yaşadığını düşünüyorum.'Görüntüleri bana vermediler '
 "Kompleks yaşadığını düşünüyorum. Biz yokken siz vardınız gibi ilginç cümleler kuruyor. Ben onu sakinleştiğimi düşündüm. Hoşça kal derken gülerek seni çok seviyorum görüşürüz diyerek parmağımı kırdı. Bana o zaman kamera kayıtlarını vermediler. Verseler ben de dava açacaktım. Benim Sıla ile çok farkım var. Sıla’nın başına böyle bir şey geldiğinde tüm Türkiye inandı. Benim başıma geldiğinde kimse bana inanmadı bana kamera kayıtlarını vermediler düşünün. Bana kimse inanmadı ailemden dolayı çok üstüne gitmek istemedim. Yanlış mı yaptım doğru mu yaptım bilmiyorum ama artık oldu. Bana dünden beri Instagram’dan ‘hakkını helal et’ diyorlar. Benden özür dileyen insanlar var. İlla Sıla’nın başına mı gelmesi gerekiyordu. Bu adam başıma gelenleri anlattığımda bana tekrar kurulur içki içer beni bir yerde bulur diye korkuyorum. Bu adam sevdiğine kıymış bana neler yapmaz. Bence bu öldürmeye teşebbüs."

 

ahmet kural naz çekem kanal d ikinci sayfa son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama