İyice Abarttılar! Star Tv’de Yayınlanan Gündüz Kuşağı Programında Canlı Yayında DNA Testi Yaptılar!

Star Tv’de Balçiçek İlter’in sunduğu Olay Yeri programında yaşananlar pes dedirtti. Reyting rekabetini iyice abartan programda, 7 yıldır kayıp olan Melike’yi bulmak için canlı yayında DNA testi yaptılar.

İyice Abarttılar! Star Tv’de Yayınlanan Gündüz Kuşağı Programında Canlı Yayında DNA Testi Yaptılar!
İyice Abarttılar! Star Tv’de Yayınlanan Gündüz Kuşağı Programında Canlı Yayında DNA Testi Yaptılar! melek eren

Evlilik programlarının yayından kaldırılmasının ardından gündüz kuşağında Müge Anlı tarzı programlar birbiri ile yarışmaya başladı. Onlardan biri de Star Tv’de deneyimli sunucu Balçiçek İlter’le Olay Yeri programı oldu. Cinayetleri çözmeye ve kayıpları bulmaya çalışan programın son bölümünde ise oldukça ilginç anlar yaşandı. 

Balçiçek İlter’le Olay Yeri programı son bölümüne katılan Fatma Hanım, 7 yıldır kayıp olan kızı Melike’yi arıyordu. 18 Ocak 2011’de kaybolan kızı Melike’nin annesi Muharrem A. adlı kişinin önce büyük kızını istediğini, vermeyince küçük kızı Melike’yi kaçırdıklarını öne sürdü. 

CANLI YAYINDA DNA TESTİ YAPILDI
Fatma Hanım programda günlerdir kızını ararken, yüzünü güldüren haber geldi. Malatya’dan gelen bazı görüntülerdeki kızın Melike olduğu düşünülüyor. Ancak kız, kendisini Tuba olarak tanıtıyor. Bu durum akıllarda soru işareti bırakırken, genç kız canlı yayında Fatma Hanım ile bir araya geldi. O andan itibaren de programda ilginç olaylar yaşanmaya başlandı. Canlı yayın sırasında Fatma Hanım ve Melike olduğu düşünülen kızdan tükürük örnekleri alındı ve DNA testi için gönderildi. İzleyenleri heyecanlandıran bu gelişmede sonuç, Balçiçek İlter’le Olay Yeri’nde ilerleyen günlerde belli olacak. 

 

Balçiçek İlter’le Olay Yeri star tv canlı yayın son dakika canlı yayında DNA testi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama