1 Ekim Müge Anlı ile Tatlı Sert Bugün Sedanur Güzel Olayında Flaş Gelişme

Müge Anlı ile Tatlı Sert 1 Ekim 2018 canlı yayınında yine Kars'ın Kağızman ilçesinde kaybolduktan 7 gün sonra cansız bedeni bulunan Sedanur güzel olayı konuşuluyor. Peki, Müge Anlı ile Tatlı Sert bugün son bölümde neler oldu? 1 Ekim Müge Anlı ile Tatlı Sert son bölümde neler yaşandı? Seda cinayetinde son gelişmeler neler?

1 Ekim Müge Anlı ile Tatlı Sert Bugün Sedanur Güzel Olayında Flaş Gelişme
1 Ekim Müge Anlı ile Tatlı Sert Bugün Sedanur Güzel Olayında Flaş Gelişme melek eren

Müge Anlı 1 Ekim 2018 yeni bölümünde bir kez daha izleyenlerin karşısına çıkıyor. Haftanın ilk gününde Müge Anlı ile Tatlı Sert gündeminde yine Sedanur güzel cinayeti var. Kars'ın Kağızman ilçesinde kaybolduktan 7 gün sonra ölü bulunan Sedanur güzeli kim öldürdü? Sedanur güzel cinsel istismara uğradı mı? 1 Ekim 2018 Müge Anlı ile Tatlı Sert son bölümde neler yaşandı?

Müge Anlı bugün haftanın ilk gününde bomba gibi bir programla yine ekranlara kilitledi. Müge Anlı ile Tatlı Sert 1 Ekim 2018 canlı yayında gündemin en önemli konularından biri Sedanur güzel cinayeti oldu. Türkiye'nin yüreğini yakan olayda Sedanur güzel Kars'ın Kağızman ilçesinde kaybolmuş ve bir hafta sonra cansız bedeni taşlarla ölçülü şekilde bulunmuştu. Daha önce Sedanur Güzel’in komşusu cinayetle ilgili tutuklanmıştı. Hafta sonu Kars Cumhuriyet savcılığından yapılan açıklamada Sedanur Güzel cinayeti ile ilgili iki kişinin daha tutuklandığı belirtilmişti.

HAYDAR BEY’DE KAYBOLDU

İzmir'de Nursel ve Deniz isimli iki kadın kaybolmuş ve aile kadınları bulmak için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurmuştu. Nursel Hanım'ı sevgilisi olduğu iddia edilen kişi de programa katılmıştı. Haydar isimli o kişinin kızı bugün Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvur arabasının arkasına not bıraktığını ve Kayıplara karıştığını söyledi. Haydar benim psikolojik durumu nedeniyle hayatından endişe ediliyor.

SEDANUR GÜZEL OLAYINDA HİMMET UÇ TUTUKLANDI

Diğer yandan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Sedanur güzel olayına ilişkin de önemli bilgiler verildi. Cumhuriyet Başsavcılığı hafta sonu açıklama yaparak Sedanur güzel olayında iki kişinin daha tutuklandığını duyurmuştu. Bugün Müge Anlı ile Tatlı Sert programında tutuklananlardan birinin daha önce canlı yayına katılan Himmet Uç olduğu açıklandı. Fakat tutuklanan 3. kişinin kimliğine ilişkin herhangi bir bilgi verilmedi.

Müge Anlı 1 Ekim 2018 Müge Anlı bugün 1 Ekim 2018 Müge Anlı ile Tatlı Sert Sedanur Güzel müge anlı ile tatlı sert müge anlı son bölüm muge anlida bugun son dakika müge anlı son dakika itiraf
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama