Müge Anlı ile Tatlı Sert 8 Ekim 2018 Cemre Korkmaz Hakkında Şok Gelişme

Müge Anlı ile Tatlı Sert 8 Ekim 2018 yeni bölümü ile ekranlara damga vurmaya devam ediyor. Türkiye'nin en çok izlenen programlarından biri olan Müge Anlı işlediği konularla izleyenlere ekran başındaki diyor. Peki, Müge Anlı ile Tatlı Sert 8 Ekim 2018 son bölümde neler yaşandı? Kayıp Cemre Korkmaz bulundu mu?

Müge Anlı ile Tatlı Sert 8 Ekim 2018 Cemre Korkmaz Hakkında Şok Gelişme
Müge Anlı ile Tatlı Sert 8 Ekim 2018 Cemre Korkmaz Hakkında Şok Gelişme melek eren

Başarılı gazeteci Müge Anlı'nın sunumuyla ekranlara gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert bugün güzel bir haberle programı açtı. 48 gündür kayıp olan Cemre Korkmaz bulundu. Ağustos ayında İstanbul Sefaköy'deki evlerinden kaçan Cemre Korkmaz 48 gün sonra Sefaköy Polis merkezine giderek teslim oldu. Genç kızı kaçırdığı düşünülen Fatih Gümüş'ün avukatın asistanın genç karakola gittiği ve kızı götürdüğü öğrenildi. Fakat aile kızı kendilerini kaçırıldığını Perşembe günü kızım kendilerine geldiğini iddia etti. İşte Müge Anlı ile Tatlı Sert son bölümde yaşananlar.

Müge Anlı 8 Ekim canlı yayın ile Bugün yine ekranlara damga vurmaya devam ediyor. İşlediği dosyalarda kısa süre içerisinde başarıyı yakalayan Müge Anlı bugün 48 gündür kayıp olan Cemre Korkmaz'ın bulunduğunu duyurdu. Ailesi tarafından 48 gündür aranan Cemre Korkmaz, erkek arkadaşı Fatih Gümüş’ün avukatının asistanı tarafından Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne teslim edildi. 

CEMRE KORKMAZ DEVLET KORUMASINDA

48 gün arandıktan sonra bulunan Cemre Korkmaz devlet korumasına alındı. Daha önce de evden kaçan ve bu nedenle devlet korumasına alınan Cemre Korkmaz'ın Ailesi ne tepki gösterdiği ve kendisini buldukları için kızdı öğrenildi.

 

Müge Anlı 8 Ekim canlı Müge Anlı ile Tatlı Sert bugün Müge Anlı ile Tatlı Sert 8 ekim 2018 müge anlı son bölüm müge anlı ile tatlı sert son bölüm müge anlı son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama