EDHO'da Şaşırtan Ayrılık! Ünlü Oyuncu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a Veda Etti

Atv'nin en çok izlenen dizilerinden olan Eşkıya dünyaya hükümdar olmaz 110 bölümü ile dün akşam ekranlara geldi. EDHO final sahnesinde herkesi şaşkına çeviren bir ayrılık yaşandı.

EDHO'da Şaşırtan Ayrılık! Ünlü Oyuncu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a Veda Etti
EDHO'da Şaşırtan Ayrılık! Ünlü Oyuncu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a Veda Etti melek eren

Atv'nin reyting rekortmeni dizisi Eşkıya dünyaya hükümdar olmaz 9 Ekim Salı akşamı yine izlenme rekorları kırdı. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 110 bölümde ateşin ihaneti herkesi şaşkına çevirirken Hızır Çakırbeyli’nin yeni düşmanı Muzi ise İlyas'a suikast düzenledi. Ünal maziden bu savaşı bitirmesini isterken Muzi ise Hızır’ın kendisi ile anlaşması şartını koydu.

EDHO son bölüm final sahnesinde ise herkes muzi ile Hızır'ın hesaplaşması mı büyük heyecan ile izledi. Hızır müziği ile anlaşmaya gitti fakat tek bir şarkı vardı. 'Beni satan kim? Bunu söylersen nasıl istersen öyle anlaşırız'  diyen Hızır tarafından kendisine plan yapıldığını fark eden müziği Alparslan'ı yakaladı. Muzi kendisine yapılan bundan Ziya'yı sorumlu tutarken Tek Kurşunla diye öldürdü. Bu sırada Muzi, aynı anda Alpaslan ve İlyas Çakırbeyli'ye silah doğrultarak, Hızır’dan kardeşi ve yeğeni arasında seçim yapmasını istedi. 

HAKAN MERİÇLİLER DİZİDEN AYRILDI

EDHO'ya geçtiğimiz sezon 104. bölümde Ziya rolü ile katılan Hakan Meriçliler, dizinin 110. bölümünde ölerek diziden ayrıldı.

 

Eşkıya dünyaya hükümdar olmaz 9 Ekim EDHO son bölüm Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 110 EDHO 9 ekim
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama