Müge Anlı 21 Eylül Son Bölümde Neler Oldu - Kayıp Sedanur Bulundu mu?

Müge Anlı ile Tatlı Sert 21 Eylül 2018 canlı yayın ile bugün ATV ekranlarında başladı. Müge Anlı hafta başından beri olduğu gibi Bugünde Kayıp olan 9 yaşındaki Sedanur Aramaya devam ediyor. Kars'ın Kağızman ilçesine bağlı paslı köyünde pazar günü kaybolan Seda Nurdan Hala bir haber yok. Bölgede jandarma, AFAD ve UMKE ekiplerinin yanı sıra köy korucularının çalışmaları da devam ediyor. Peki, Müge Anlı ile Tatlı Sert 21 Eylül 2018 son bölümde neler yaşandı?

Müge Anlı 21 Eylül Son Bölümde Neler Oldu - Kayıp Sedanur Bulundu mu?
Müge Anlı 21 Eylül Son Bölümde Neler Oldu - Kayıp Sedanur Bulundu mu? melek eren

Müge Anlı ile Tatlı Sert 21 Eylül 2018 canlı yayın ile bugün ATV ekranlarında başladı. Müge Anlı hafta başından beri olduğu gibi Bugünde Kayıp olan 9 yaşındaki Sedanur Aramaya devam ediyor. Kars'ın Kağızman ilçesine bağlı paslı köyünde pazar günü kaybolan Seda Nurdan Hala bir haber yok. Bölgede jandarma,  AFAD ve UMKE ekiplerinin yanı sıra köy korucularının çalışmaları da devam ediyor. Peki, Müge Anlı ile Tatlı Sert 21 Eylül 2018 son bölümde neler yaşandı?

Atv'nin izlenme rekorları kıran Gündüz kuşağı programı Müge Anlı ile Tatlı Sert 21 Eylül 2018 canlı yayın ile bugün ekranlarda. Müge Anlı'da bu hafta Kars'ın Kağızman ilçesine bağlı pasta köyünde ortadan kaybolan Sedanur aranıyor. Aradan geçen 6 güne rağmen küçük çocukların hala bir iz bulunamadı. Seda nurun kaybolması ile ilgili komşuları tutuklanmıştı. İşte Müge Anlı 21 Eylül son bölümde yaşananlar.

KAYIP SEDANUR NEREDE?
6 gündür kayıp olan Sedanur güzelim bulunması için köyde çalışmalar bütün hızıyla devam ediyor. Ekipler düğün köyün 4 kilometre dışarısında bulunan sazlık ve bataklık Alanı didik didik aradı ancak Seda Nurdan bir ize rastlanmadı. Seda nurun bulunması için çalışmalar devam ederken ailesinin Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayına katılması izleyenlerden tepki çekti.

HİMMET BEY NE SAKLIYOR
Diğer yandan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına konuk olan ve köyde yaşayan Himmet Bey çelişkili ifadeleri ile dikkat çekmeye devam ediyor. Daha önce köyde Jandarma ekiplerinin evini aramasına tepki gösteren Himmet Bey bu defa da küçük Seda nurun kaybolduğu güne ilişkin çelişkili ifadeler verdi. Himmet bey Pazar günü nerede olduğunu bir türlü doğru anlatmadı.

 

Müge Anlı ile Tatlı Sert 21 Eylül 2018 Müge Anlı 21 Eylül Müge Anlı 21 Eylül canlı Müge Anlı 21 Eylül kayıp sedanur Müge Anlı 21 Eylül son bölüm 21 eylül müge anlı ile tatlı sert Müge Anlı 21 Eylül 2018
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama