Birgül Memiş''in Oğlunun DNA Testi Sonucu Açıklandı Müge Anlı Canlı Yayını Karıştı

Türkiye günlerdir Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayında çıkan Birgül Memiş'i konuşuyor. Faruk Bey ile evli olduğu sırada başka biri ile aşk yaşayan ve hamile kalan Birgül hanımın DNA testi sonuçları bugün canlı yayında açıklandı. Fakat sonuçların açıklanmasıyla birlikte stüdyoda Faruk Bey Birgül Hanım’a saldırdı.

Birgül Memiş''in Oğlunun DNA Testi Sonucu Açıklandı Müge Anlı Canlı Yayını Karıştı
Birgül Memiş''in Oğlunun DNA Testi Sonucu Açıklandı Müge Anlı Canlı Yayını Karıştı melek eren

Müge Anlı ile Tatlı Sert 6 Aralık 2018 canlı yayınında çok ilginç dakikalar yaşandı. Müge Anlı'nın programına katılan ve anlattıkları ile Türkiye'nin gündemine oturan Birgül Memiş’in Oğluna yapılan DNA testi sonuçları bugün açıklandı. Birgül Hanım daha önce programda evli olduğu sırada başka birine aşık olduğunu ve çocuğunun aşık olduğu adamdan olduğunu söylemişti. Şu anda da Birgül hanımın üçüncü bir kişi ile birlikte yaşadığı ortaya çıkmıştı. Günlerce hayat hikayesi ile gündemden düşmeyen Memiş aynı programda tecavüze uğradığını da anlattı. 

DNA TESTİ SONUCU AÇIKLANDI

Bugün canlı yayında Birgül hanımın oğlu ve eski eşi Faruk Bey arasında yapılan DNA testi sonuçları açıklandı. Yapılan DNA testi sonucunda Görkem'in babası Faruk Bey çıkmadı. Sonucu öğren al Faruk Bey direkt olarak Bir Gül Hanım'a saldırdı. Yayına ara verildi ve daha sonra yeniden ekrana gelen Müge Anlı Faruk Bey'in bu davranışının Sosyal Hizmetler tarafından olumsuz karşılandığını ve sosyal hizmetler görevlilerinin yola çıkarak çocuğu almak için geldiğini söyledi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert 6 Aralık 2018 Müge Anlı 6 aralık Müge Anlı birgül memiş birgül memiş dna testi müge anlı bugün müge anlı son bölüm
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama