TV 8 Yemekteyiz 21 Eylül Haftanın Finalinde Kim Kazandı?

TV8 Yemekteyiz 21 Eylül 2018 haftanın finalinde kim kazandı sorusu herkes tarafından merak ediliyor. Onur Büyüktopçu’nun sunuculuğunu üstlendiği yarışma programında bugün Gürkan Bey yarışıyor. Haftanın finalinde Gürkan Bey yarışmacılar arkadaşlarına en iyi yemekleri yapmak ve yüksek puan almak için uğraşacak. Peki, 21 Eylül Yemekteyiz haftanın finalinde kim birinci oldu? Yemekteyiz 21 Eylül haftanın finalinde 10 bin lira ödülü kim kazandı.

TV 8 Yemekteyiz 21 Eylül Haftanın Finalinde Kim Kazandı?
TV 8 Yemekteyiz 21 Eylül Haftanın Finalinde Kim Kazandı? melek eren

TV8 Yemekteyiz 21 Eylül 2018 haftanın finalinde kim kazandı sorusu herkes tarafından merak ediliyor. Onur Büyüktopçu’nun sunuculuğunu üstlendiği yarışma programında bugün Gürkan Bey yarışıyor. Haftanın finalinde Gürkan Bey yarışmacılar arkadaşlarına en iyi yemekleri yapmak ve yüksek puan almak için uğraşacak. Peki, 21 Eylül Yemekteyiz haftanın finalinde kim birinci oldu?  Yemekteyiz 21 Eylül haftanın finalinde 10 bin lira ödülü kim kazandı.

Gündüz kuşağının sevilen yemek yarışmalarından biri olan Yemekteyiz 21 Eylül 2018 haftanın finali bölümü ile Bugün haftanın son gününde izleyenlerin karşısına çıkıyor. Yemekteyiz haftanın finali Gürkan beyin evinde yapılacak. Gürkan Bey bugün rakiplerine en iyi yemekleri yapmak ve yüksek puan almak için bütün hünerlerini sergileyecek. İşte 21 Eylül Yemekteyiz haftanın finalinde yaşananlar...

21 EYLÜL YEMEKTEYİZ GÜNÜN PUANLAMASI
21 Eylül Yemekteyiz haftanın finali bölümünde Gürkan Bey yarıştı ve finalde Gürkan beyin evinde yapıldı.  Gürkan beyin yemekleri yarışmacılar tarafından genel olarak ortalama bulundu ama verdikleri puanlar Bir Hayli yüksekte. diğer günlere oranla en yüksek puan Gürkan Bey'e verilirken toplamda 15 puan aldı. 

21 EYLÜL YEMEKTEYİZ HAFTANIN FİNALİNDE KİM BİRİNCİ OLDU?
21 Eylül Yemekteyiz haftanın finalinde gergin dakikalar yaşandı.  hafta içinde yaşanan gerginlikler i dile getiren Onur büyüktopçu yarışmacıların birbirlerine Haksızlık ettiğini söyledi. Yemekteyiz 21 eylül 2018 haftanın finalinde birinciliği iki kişi paylaştı. Esra hanım ve Gürkan Bey 20’şer puanla birinci olurken aynı zamanda 10 bin TL’yi de bölüştü. 

 

Yemekteyiz 21 Eylül haftanın finali TV8 Yemekteyiz 21 Eylül 2018 haftanın finalinde kim kazandı Yemekteyiz 21 Eylül 21 Eylül Yemekteyiz haftanın finali 21 Eylül Yemekteyiz yemekteyiz son bölüm
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama