28 Eylül Gelinim Mutfakta Haftanın Finalinde Reyhan Hanım ve Ezgi Eleniyor

28 Eylül Gelinim mutfakta haftanın finali bölümü ile bugün yeniden izleyenlerin karşısına çıkıyor. Gelinim mutfakta 28 Eylül haftanın finalinde herkesi şoke eden bir gelişme yaşanıyor. Gelinim mutfakta yarışmasının renkli yarışmacılarından olan Reyhan Hanım ve gelini Ezgi yarışmaya veda ediyor. Yaşanan Bu gelişme başta sunucu Fatih Ürek olmak üzere herkesi şaşkına çeviriyor. İşte gelinim mutfakta 28 Eylül haftanın finalinde yaşananlar…

28 Eylül Gelinim Mutfakta Haftanın Finalinde Reyhan Hanım ve Ezgi Eleniyor
28 Eylül Gelinim Mutfakta Haftanın Finalinde Reyhan Hanım ve Ezgi Eleniyor melek eren

Kanal D'de Fatih Ürek’in sunuculuğunu üstlendiği Gelinim mutfakta 28 Eylül haftanın finalinde kim birinci oldu sorusu herkes tarafından merak ediliyordu. Gelinim mutfakta 28 Eylül Cuma haftanın finali bölümü başladı. 4 yarışmacı Bugün yine kendilerine verilen günün yemeğini yapacak ve daha sonra puanlama aşamasına geçilecek. Bugün yapılan günün puanlaması ile günün birincisi belli olurken Bütün hafta toplanan puanlar ile haftanın birincisi ve kazanan yarışmacı da açıklanacak. Peki Gelinim mutfakta 28 Eylül haftanın finalinde kim kazandı? Gelinim mutfakta 28 Eylül haftanın finalinde kim elendi?

28 EYLÜL GELİNİM MUTFAKTA ÇEYREK ALTINI KİM KAZANDI?

28 Eylül gelinin mutfakta son bölümde çeyrek altını kazanan yarışmacı 15 puan ile Yasemin oldu. Bugün en düşük puanı ise 10’ar puan ile burcu ve Ezgi aldı. Yasemin bu hafta yeni yarışma Yenikapı olmasına rağmen başarılı performansıyla dikkat çekti.

28 EYLÜL GELİNİM MUTFAKTA KİM ELENDİ, KİM KAZANDI?

28 Eylül gelinim mutfakta haftanın finalinde oldukça ilginç dakikalar yaşandı. Normal şartlarda bu hafta en düşük puan alan ve elenmesi gereken yarışmacı Ezgi’ydi. Yarışma sunucusu Fatih Ürek de bu durumda Ezgi ve kayınvalidesi Reyhan Hanımın yarışmaya veda ettiğini açıkladı ve hatta Ezgi ve kayınvalidesi bütün yarışmacılarla vedalaştı. Fakat tam da bu anda bir son dakika açıklaması yapan Burcu kayınvalidesi ve kendisinin Ailelerin de yaşanan bir sağlık sorunu nedeniyle yarışmadan ayrılmaları gerektiğini ve bunu çok yeni öğrendiğini söyledi. Bu açıklama üzerine Ezgi'nin yerine Burcu ve kayınvalidesi Nurten Hanım yarışmaya veda etti. Gelinim Mutfakta haftanın finalinde En yüksek puan alarak 5 bilezik ödülün sahibi olan yarışmacı İse Yasemin oldu.

Gelinim mutfakta 28 Eylül Cuma Gelinim mutfakta 28 Eylül haftanın finalinde kim kazandı Gelinim mutfakta 28 Eylül haftanın finalinde kim elendi 28 eylül gelinim mutfakta gelinim mutfakta reyhan hanım gelinim mutfakta ezgi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama