Herkes Müge Anlı ile Tatlı Sert Programındaki Birgül Memiş'i Konuşuyor! Müge Anlı 4 Aralık Son Bölümde Yaşananlar

Müge Anlı ile Tatlı Sert 4 Aralık yeni bölüm de 24 yaşındaki Birgül Memiş'in yaşadığı dram herkes tarafından konuşuluyor. Evliyken başkasından çocuk yapan ve çocuğunu görmek isteyen Birgül Hanım akrabasının tecavüzüne uğradığını iddia etti.

Herkes Müge Anlı ile Tatlı Sert Programındaki Birgül Memiş'i Konuşuyor! Müge Anlı 4 Aralık Son Bölümde Yaşananlar
Herkes Müge Anlı ile Tatlı Sert Programındaki Birgül Memiş'i Konuşuyor! Müge Anlı 4 Aralık Son Bölümde Yaşananlar melek eren

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan 24 yaşındaki Birgül Memiş Anlattığı hikaye ile Türkiye'yi sarstı. Akrabasının tecavüzüne uğradığını iddia eden Birgül Hanım'ın babası babası tarafından yalanlanırken annesi ise iddiaları doğruladı.

17 YAŞINDA AKRABASI TARAFINDAN TECAVÜZE UĞRADI

Bir yandan herkese yüzden bu hikaye bir yandan da Birgül hanımın evliyken başkasından Çocuk yapması nedeniyle herkese sinirlendirdi. Müge Anlı canlı yayında Birgül Hanım'ın sırrını şu ifadelerle anlattı; "Birgül'e kızdığınızın farkındayım ama Bilgül'ün de çok farklı bir hayatı var. Çok açıklayarak söyleyemiyoruz ama Birgül zamanında bir akrabasının tecavüzüne uğramış. Bunu ailesi kabul etmiyor. Brigül'ün yalan söylediğini düşünüyor ve sahip çıkmıyor. Birgül o zaman 17 yaşında ve Birgül'ü aile kabul etmiyor dışlıyorlar. Sonra bir erkek kardeşi de benzer bir olaya maruz kalıyor. O çocuğunda hayatı kayıyor. Ben iki kardeşi tanıdım iki kardeşi de yitik."

MÜGE ANLI: BABA OLARAK SAHİP ÇIKMAN GEREKİYOR

Müge Anlı canlı yayında Birgül hanımın babasına Çağrı yaparak, "Sen şimdi bizi arayıp çocuğun Birgül'e verilmesini istemediğini söylüyorsun. Ama şimdi bu iki çocuğun anlattığı da kusura bakma sende baba olarak sahip çıkman gerekiyor. Sonra bu çocuklar savuruyorlar bir daha toparlanamıyorlar. "  ifadelerini kullandı.

"TECAVÜZ EDEN AKRABAYI DEĞİL BENİ DÖVDÜLER"

Birgül Müge Anlı'nın bu açıklamalarının ardından gözyaşlarına boğulurken, "Belli olunmayacak gibi değildi. Her yerim yara içerisindeydi. Annem dahil aynısını yaptı. Ailede hiç kimsede inanmadı hepsi akrabadan yana oldular. Bana susmamı söylediler bende işe gider gibi evden kaçtım. Sonrada severek evlenmedim Faruk'lada. Aslında niyetim Faruk'lada evli kalmak değildi. Ama Faruk ailesine yalan çıkmasın diye bu kadar uzadı. Faruk bu kadar uzatacağını söylemedi. Bu konuya girilmesini çok istemiyorum " dedi.

BABASI İDDİALARI REDDETTİ

Birgül Hanım'ın babası canlı yayına bağlanarak bu iddiaları reddetti ve, “Ben her zaman yanındayım. Çocuğun hasta olduğunda bile ben arabayla hastaneye getiriyordum. Böyle bir şey varsa benden niye gizledin annenden neden gizledin." dedi. Müge Anlı'nın "Siz Birgül'ün uğradığı istismardan haberli miydiniz?" sorusuna ise " Hayır haberim yok. Onun akli dengesi yerinde değil. Kardeşiyle birlik yapıp plan kuruyorlar"  açıklamasını yaptı.

ANNESİ CANLI YAYINA BAĞLANIP CİNSEL İSTİSMARA UĞRADIĞINI DOĞRULADI

Birgül ün annesi Nedime Hanım hisse canlı yayına bağlanarak, " Birgül'ün cinsel istismara uğradığını sonradan öğrendim. Faruk'un her söylediği yalan. Birgül'ün üstüne kapıyı kilitlediği, belini kırdığı doğrudur. Birgül ne söylüyorsa doğrudur." dedi.

 

Müge Anlı ile Tatlı Sert 4 Aralık Müge Anlı Müge Anlı 4 aralık Müge Anlı birgül memiş Müge Anlı ile tatlı sert birgül memiş son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama