Nevşin Mengü Alişan’ı Yerden Yere Vurdu! “Görgüsüz, Bilgisiz”

CNN Türk spikeri olan Nevşin Mengü, Kasım ayında Esra Erol’un kardeşi Eda Erol ile evlenmeye hazırlanan Alişan’a çok sert sözlerle yüklendi. Mengü, Alişan için "Maço, görgüsüz, bilgisiz, sevgisiz" dedi. İşte detaylar…

Nevşin Mengü Alişan’ı Yerden Yere Vurdu! “Görgüsüz, Bilgisiz”
Nevşin Mengü Alişan’ı Yerden Yere Vurdu! “Görgüsüz, Bilgisiz” Hasan Vural Topbaş

CNN Türk spikeri olan Nevşin Mengü, Kasım ayında Esra Erol’un kardeşi Eda Erol ile evlenmeye hazırlanan Alişan’a çok sert sözlerle yüklendi. Mengü, Alişan için "Maço, görgüsüz, bilgisiz, sevgisiz"  dedi. İşte detaylar…

Geçtiğimiz günlerde Esra Erol’un kardeşi Eda Erol ile nişanlanan Alişan’a CNN Türk spikeri Nevşin Mengü’de çok sert açıklamalar geldi. Mengü, adeta Alişan’ı yerden yere vurdu. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisine evlenmesini söylediği için dünya evine girmeye karar verdiğini söyleyen Alişan, Kasım ayında evlenecek olduğu Eda Erol ile ilgili “Terliğimi ayağıma getirecek” sözleri büyük tepki topladı. Bu sözlere ise en sert tepki Nevşin Mengü’den geldi. 

Sosyal medyadan bir yazı paylaşan Nevşin Mengü, Alişan’ın bu sözlerinden ötürü “Yeni Türkiye” imasında bulunurken, "Maço, görgüsüz, bilgisiz, sevgisiz"  ifadelerine de yer verdi. 

 

Alişan Esra Erol Eda Erol Recep Tayyip Erdoğan Nevşin Mengü magazin
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama