Müjdat Gezen'den İlginç Survivor Yorumu

Müjdat Gezen'den İlginç Survivor Yorumu

Müjdat Gezen'den İlginç Survivor Yorumu
Müjdat Gezen'den İlginç Survivor Yorumu
TV8 ekranlarında yayınlanan ve izlenme rekorları kıran Survivor 2017 bu sıralar herkesin gündeminde. Usta oyuncu Müjdat Gezen’de Survivor 2017’yi severek takip ettiğini, ancak yarışmada hiç kimsenin fark etmediği bir ayrıntıya dikkat ettiğini söyledi. Bu yarışmada daha önce hiç kimsenin fark etmediği bir detayı çaktığını söyleyen Gezen, erkeklerin kadınlardan daha fazla dedikodu yaptığını dile getirdi.

Müjdat Gezen, Kadıköy’de bulunan ve kendi adını taşıyan sanat merkezine yönelik düzenlenen saldırının ardından ilk kez konuştu. Ancak Müjdat Gezen’in gündeminde Survivor 2017 vardı. Farklı bir bakış açısı ile Survivor 2017’yi değerlendiren Gezen, başkalarının fark etmediği bir detayı fark ettiğini söyledi.

MÜJDAT GEZEN, GÜLBEN ERGEN’E RÖPORTAJ VERDİ

Yaşanan trajik olaydan sonra çok sayıda haber bültenine konuk olan ve yaşadıklarıyla ilgili açıklamalar yapan Müjdat Gezen, son olarak Gülben Ergen'e bir röportaj verdi. Yaşanan kundaklama olayından sonra Anadolu halkının da kendisine sahip çıktığını söyleyen Gezen, bir zamanlar öğrencisi olan pek çok ünlü ismin de bizzat merkeze gelerek kendisine destek verdiğini ifade etti.

“ERKEKLER KADINLARDAN DAHA ÇOK DEDİKODU YAPIYOR”

Müjdat Gezen, "Ne okuyorsunuz, neler izliyorsunuz?" sorusuna ise ilginç bir cevap verdi ve Survivor'a yönelik bir izlenimini şu sözlerle paylaştı: "Sapiens'i ve İnsanlığını Yitirirken'i okuyorum. İnsanlara ukalalık gibi geliyor ama ben belgeselciyim. Televizyonda hangi belgesel varsa mutlaka izlerim. 'Survivor'ı izliyorum. Survivor'da kimsenin çakamadığı bir şeyi yakalamış gibiyim. Orada erkekler kadınlardan daha çok dedikodu yapıyor. Kızlar yüzde 50 yapıyorsa erkekler yüzde 100."
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama