Diriliş Ertuğrul 3.sezon 62.bölüm fragmanı yayınladı

Diriliş Ertuğrul 3.sezon 62.bölüm fragmanı yayınladı

Diriliş Ertuğrul 3.sezon 62.bölüm fragmanı yayınladı
Diriliş Ertuğrul 3.sezon 62.bölüm fragmanı yayınladı

TRT 1 ekranlarının reyting rekoru kıran dizisi Diriliş Ertuğrul 3.sezon fragmanı seyirci ile buluştu. Her bölümüyle nefes kesmeyi başaran sevilen dizi Diriliş Ertuğrul 62.bölüm fragmanı herkesi şaşırttı. İşte Diriliş Ertuğrul 62.bölüm fragmanı;

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 3.SEZON 62.BÖLÜM FRAGMANI

DİRİLİŞ ERTUĞRUL NEDEN GEÇ BAŞLIYOR?

Diriliş Ertuğrul dizisinin yapımcısı Mehmet Bozdağ, Twitter’dan yaptığı açıklamada, "Elimizde olmayan sebeplerden dolayı ve işimizi titizlikle yapma gayretiyle bu sezon bir kaç hafta gecikmeli başlayacağız. Gecikmeden dolayı izleyicilerimizin bizi anlayışla karşılayacağını ümit etmekteyiz. İnşallah Ekim ayı içerisinde Diriliş Ertuğrul dizisi sevenleriyle buluşacaktır" mesajını yayımlamıştı

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANMIŞTI?

Diriliş “Ertuğrul”un 61.Bölümünde Ertuğrul, yaşanan hengâmede yaralanan ağabeysini obaya getirdi. Sungur Tekin’in yaralanması Kayı otağında tansiyonu daha da yükseltti. Gündoğdu, bütün olanlardan Ertuğrul’u sorum tuttu.  



Tüm yaşananlara, kendilerini dinlemeyen Ertuğrul’un neden olduğunu söyledi. İki kardeş arasında sert bir tartışma çıktı. Bu sert tartışmanın üstüne Hayme’nin gelmesi olayı daha da büyüdü. Sungur Tekin’in yaralandığını öğrenen Hayme adeta yıkıldı. Bu durum bütün iplerin kopmasına neden oldu. Nice vakittir Süleyman Şah’ın evlatları arasında yaşananlar, artık durdurulamaz bir hale geldi.

Gündoğdu, annesine rest çekerek beylik seçimi için toyu toplamasını istedi.  Hayme, oğlunun bu isteğini kabul etti. Gündoğdu, Kayılar’a Bey seçilerek hem Ertuğrul’u durduracağını hem de obasını bütün tehlikelerden kurtaracağını planladı. Ancak, Ertuğrul’ da Kayılar’a bey olmak için aday oldu. Her iki kardeş de sıkı bir seçim çalışması yaptı. Toyda yapılan seçimle Gündoğdu Kayılar’ın yeni beyi seçildi. Bu yaşananların üzerine Ertuğrul artık birlikte yaşamalarının mümkün olmadığını söyledi. Ertuğrul kendisine inananlarla birlikte Bizans sınırına göç edeceğini açıklayarak toydan ayrıld. Hayme’nin bütün çabalarına rağmen Ertuğrul bu kararından dönmedi.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ SEZONDA KARDOYA GİREN İSİMLER

– Batuhan Karakaya
– Çağdaş Onur Öztürk
– Cenk Kangöz
– Erden Alkan
– Elif Sümbül Sert
– Fırat Topkorur
– Gülçin Santırcıoğlu
– Kürşat Alnıaçık
– Osman Albayrak
– Özlem Akınözü

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama