29 Ağustos Gelinim Mutfakta Günün Birincisi Kim Oldu, Çeyrek Altını Kim Aldı?

29 Ağustos Gelinim Mutfakta yeni bölümüyle bugün ekranlara geliyor. Gündüz Kuşağının en çok izlenen programlarından biri olan ve hafta içi her gün yayınlanan Gelinim Mutfakta programını Fatih Ürek sunuyor. Bugün yine Gelinler en güzel yemeği yapmak ve kayınvalidelere beğendirmek için yarışıyor. Peki, gelini mutfakta 29 Ağustos son bölümde günün birincisi hangi gelin oldu? Gelinim Mutfakta 29 Ağustos 2018 Çeyrek altını kim kazandı?

29 Ağustos Gelinim Mutfakta Günün Birincisi Kim Oldu, Çeyrek Altını Kim Aldı?
29 Ağustos Gelinim Mutfakta Günün Birincisi Kim Oldu, Çeyrek Altını Kim Aldı? melek eren

29 Ağustos Gelinim Mutfakta yeni bölümüyle bugün ekranlara geliyor. Gündüz Kuşağının en çok izlenen programlarından biri olan ve hafta içi her gün yayınlanan Gelinim Mutfakta programını Fatih Ürek sunuyor. Bugün yine Gelinler en güzel yemeği yapmak ve kayınvalidelere beğendirmek için yarışıyor. Peki, gelini mutfakta 29 Ağustos son bölümde günün birincisi hangi gelin oldu? Gelinim Mutfakta 29 Ağustos 2018 Çeyrek altını kim kazandı?

Gelinim Mutfakta 118. yeni bölümüyle bugün yine Kanal D ekranlarında izleyicileri ile buluşuyor.  Haftanın 3. gününde Gelinler günün birincisi olmak ve haftanın finalinde 5 bileziğin sahibi olmak için en güzel yemeklerini yapmaya çalışıyor. Kayınvalideler tarafından puan alan Gelinler, cuma günü haftanın finalinde Birinci olmak istiyor. Peki, gelini mutfakta 118.bölümde neler oldu?  Gelinim mutfakta 28 Ağustos günün birincisi kim oldu?

 

29 Ağustos Gelinim Mutfakta Gelinim Mutfakta Gelinim Mutfakta son bölüm Gelinim Mutfakta 29 ağustos Gelinim Mutfakta 29 ağustos günün birincisi son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama