20 Eylül Müge Anlı ile Tatlı Sert Son Bölümde Neler Yaşandı - 9 Yaşındaki Sedanur'a Ne Oldu?

Atv'de hafta içi her gün ekranlara gelen ve izlenme rekorları kıran realiti programı Müge Anlı ile Tatlı Sert 20 Eylül 2018 yeni bölümde 9 yaşındaki Sedanur’u Aramaya devam ediyor. Kars'ın Kağızman ilçesinin paslı köyünde bir anda ortadan kaybolan Sedanur nerede? İşte Müge Anlı ile Tatlı Sert 20 Eylül 2018 son bölümde yaşananlar.

20 Eylül Müge Anlı ile Tatlı Sert Son Bölümde Neler Yaşandı - 9 Yaşındaki Sedanur'a Ne Oldu?
20 Eylül Müge Anlı ile Tatlı Sert Son Bölümde Neler Yaşandı - 9 Yaşındaki Sedanur'a Ne Oldu? melek eren

Atv'de hafta içi her gün ekranlara gelen ve izlenme rekorları kıran realiti programı Müge Anlı ile Tatlı Sert 20 Eylül 2018 yeni bölümde 9 yaşındaki Sedanur’u Aramaya devam ediyor. Kars'ın Kağızman ilçesinin paslı köyünde bir anda ortadan kaybolan Sedanur nerede? İşte Müge Anlı ile Tatlı Sert 20 Eylül 2018 son bölümde yaşananlar.

Müge Anlı Ile Tatlı Sert yeni sezonda ekranlarda fırtına gibi esmeye devam ediyor. Eylül ayının ilk Haftasında yeni sezona başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert 20 Eylül 2018 yeni bölümüyle bugün ekranlara geliyor. Seri katil dosyası ile büyük bir başarı yakalayan Müge Anlı, Şimdi de Kars'ın Kağızman ilçesi paslı Köyü'nde kaybolan 9 yaşındaki Sedanur’u arıyor. Köyde kaybolan 9 yaşındaki kız çocuğu nerede? Gözaltına alınan eski hükümlü ifadesinde neler söyledi? İşte Müge Anlı ile Tatlı Sert son bölümde yaşananlar...

SEDANUR’U KUCAĞINA ALAN KOMŞU TUTUKLANDI
Kars'ın Kağızman ilçesine bağlı köyde kaybolan 9 yaşındaki Sedanur’u arama çalışmaları devam ederken yaşanan şok gelişmeyi Müge Anlı canlı yayında açıkladı.Sedanur en son gören isimlerden biri olan ve kucağına aldığı iddia edilen komşu ifadesi alındıktan sonra sevk edildiği adliyede tutuklandı.Söz konusu komşunun cezaevi firarisi olduğu ve olayla ilgili olarak çelişkili ifadeler verdiği gerekçesiyle tutuklandığı öğrenildi.

SEDANUR HALA BULUNAMADI
Pazar gününden bu yana Kayıp olan Seda nurun bulunması için bugün ekipler köyün hemen alt tarafında bulunan sazlık ve bataklık alanda çalışma yaptı. Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayını devam ettiği sırada henüz çalışmalardan bir sonuç elde edilememişti. 

Müge Anlı ile Tatlı Sert 20 Eylül 2018 müge anlı müge anlı son bölüm müge anlı ile tatlı sert son bölüm müge anlı kayıp sedanur müge anlı 20 eylül
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama