Şok Aktüel 21 - 24 Temmuz Hafta Sonu Aktüel Ürünler Kataloğu İndirim Listesi

Şok Aktüel 21 Temmuz 2018 hafta sonu indirim kataloğu yayınlandı. Şok markette bu hafta sonu da adeta indirim şenliği yaşanacak. Hafta sonuna özel Şok Market indirimleri nin yer aldığı yeni aktüel ürünler kataloğu içerisinde sizleri bekleyen ürünleri bizde detaylı şekilde inceledik. 21 Temmuz cumartesi günü başlayacak olan indirimli ürünler yeni Şok aktüel ürünler kataloğu yayınlanan kadar devam edecek.

Şok Aktüel 21 - 24 Temmuz Hafta Sonu Aktüel Ürünler Kataloğu İndirim Listesi
Şok Aktüel 21 - 24 Temmuz Hafta Sonu Aktüel Ürünler Kataloğu İndirim Listesi melek eren

Şok Aktüel 21 Temmuz 2018 hafta sonu indirim kataloğu yayınlandı.  Şok markette bu hafta sonu da adeta indirim şenliği yaşanacak.  Hafta sonuna özel Şok Market indirimleri nin yer aldığı yeni aktüel ürünler kataloğu içerisinde sizleri bekleyen ürünleri bizde detaylı şekilde inceledik.  21 Temmuz cumartesi günü başlayacak olan indirimli ürünler yeni Şok aktüel ürünler kataloğu yayınlanan kadar devam edecek.

21 Temmuz Şok aktüel kataloğu ile bu hafta da fırsat dolu kampanyalar sizleri bekliyor olacak. Kaliteli ürünlerde yaptığı büyük indirimlerle dikkat çekmeye devam eden ünlü marketler zincirinin yeni kataloğu içerisinde de sizleri çok memnun edecek indirimler bulunuyor.  Şok Market'in kampanyalarından haberdar olmak istiyorsanız düzenli şekilde haberlerimizi takip edebilir ve Şok Market aktüel ürünler kataloglarına haberlerimiz içerisinden ulaşabilirsiniz.  Türkiye genelinde bulunan binlerce şubesi ile hizmet vermeye devam eden ve tüketicileri her zaman mutlu eden ünlü Marketler Zinciri Bu hafta da aile bütçenize katkı sağlamayı sürdürüyor.  Şok Aktüel hafta sonu kataloğu içerisinde yer alan indirimleri haberimizin devamında bulunan Şok Aktüel listesi içerisinde bulabilirsiniz. İsterseniz Sözü daha fazla uzatmayalım ve bu hafta Şok markete hangi ürünler indirimli olarak geliyor Birlikte bakalım.

ŞOK AKTÜEL 21 TEMMUZ HAFTA SONU İNDİRİMLERİ
Şok Market 21 Temmuz
2018 hafta sonu indirim kataloğu içerisinde yer alan indirimli ürünleri detaylı şekilde sizler için inceledik. Her zaman uygun fiyat ve kaliteli ürün garantisi ne sizlere sunan ünlü marketler zincirinde bu hafta sizi bekleyen ürünler şu şekilde;

  • Mini abajur 2 yıl garantili 29,90 TL
  • İkili yastık kılıfı %100 pamuk 7,90 TL
  • Dik elektrikli süpürge 89,90 TL
  • İki gözlü çekmece 12,90 TL
  • Çekmece düzenleyici 7,95 TL
  • Paspas 5,95 TL
  • Su tabancası 9,93 TL
  • Üçlü köpük balon 5,95 TL
  • Köpük tabanca yedek köpük 11,95 T

Şok 21 Temmuz 2018 aktüel ürünler kataloğu ile gelecek ürünleri kaçırmak istemeyenler elini çabuk tutsun. Milyonlarca takipçisi bulunan Şok Market'in indirimli ürünleri stoklarla sınırlı oluyor ve kaçıran üzülüyor.

Şok 21 Temmuz 2018 aktüel ürünler kataloğu Şok Market 21 Temmuz Şok Aktüel hafta sonu Şok Aktüel listesi 21 Temmuz Şok aktüel kataloğu Şok Aktüel 21 Temmuz 2018 Şok market 21 temmuz aktüel ürünler
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama