Bu İşi Yaparak Ayda 30 Bin Lira Kazanabilirsiniz

Son yıllarda deniz kenarındaki salaş balıkçı teknelerinin Vazgeçilmez lezzetlerinden olan Ekmek arası balık artık caddelerde ve AVM lerde de satılmaya başlandı. Eğer bundan sonrası için bir gelişim planınız varsa açacağınız bir balıkçı dükkanı ya da mobil büfelerle ayda 30 bin TL gelir elde edebilirsiniz.

Bu İşi Yaparak Ayda 30 Bin Lira Kazanabilirsiniz
Bu İşi Yaparak Ayda 30 Bin Lira Kazanabilirsiniz melek eren

Küçük girişimciler için balığın fast-food versiyonu balık ekmek son yıllarda harika bir gelir kapısı oldu. İstanbul'da daha çok evin önüne sahil kesimlerde salaş balıkçı teknelerinde satılan Ekmek arası balık son dönemlerde caddelerde ve AVM içerisinde açılan küçük dükkanlarda da satılıyor. Restoranlar Türkiye'deki deniz ürünleri üreticilerinin öncülüğünde açılırken Türk halkının balık tüketimi arttı. Aynı zamanda bu sektör düşük sermayelerle restorana çıkmak isteyen girişimciler için de yeni fırsat oldu.

YATIRIM MALİYETİ 50 BİN TL 

Bu iş modelinde kar marji oldukça yüksek görünürken aylık 25000 ile 30000 TL arasında kazanmak mümkün. Mobile stand kiralamanız ya da Küçük bir dükkan açmamız bunun için yeterli olacak. Yatırım maliyeti olarak ise 50 ila 100 bin TL arasında değişen Facebook balık restoranları açmak isteyenler balık ekmek konsepti ile bayilik ve Franchise veren şirketler ile görüşebilir akıllarına en uygun markalarla yola devam edebilirler. Tabii ki dediğimiz gibi belli bir miktar bütçe koyarak kendi markanızı da yaratabilirsiniz.

BÜYÜME POTANSİYELİ YÜKSEK 

İlerleyen dönemde Ekmek arası balık restoranları sayısının artması beklenirken tüketici kokusu ve temizlenmesi gibi zahmetli süreçlerden Kaçmak için daha çok bu şekilde tercih ediyor.

 

balık ekmek balık ekmek standı son dakika ekonomi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama